Antena 3 CNN Actualitate Lucian Bode despre ancheta tragediei de la Onești: Dacă negocierile nu duceau la un deznodământ fericit pentru poliție, care era planul doi?

Lucian Bode despre ancheta tragediei de la Onești: Dacă negocierile nu duceau la un deznodământ fericit pentru poliție, care era planul doi?

Ministrul de Interne Lucian Bode a vorbit în direct la Antena3 despre tragedia de la Onești, delarând că există o anchetă în curs asupra intervenției polițiștilor și, cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri vor fi strânse toate datele preliminare.

Lucian Bode despre ancheta tragediei de la Onești: Dacă negocierile nu duceau la un deznodământ fericit pentru poliție, care era planul doi?
de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   10:02

Pornind de la ipoteza că lucrurile au degenerat după ce criminalul a fost atacat de unul dintre ostateci, Lucian Bode a spus că e prematur să se pronunțe, așteptând datele anchetei în curs.

"Dincolo de cercetarea noastră avem o anchetă penală preluată de Parchet și va rezulta dacă, într-adevăr, pe baza declarațiilor martorilor, una dintre victime l-ar fi atatact pe criminal și de acolo ar fi fost acel declic la 16.55. Ancheta va dovedi acest lucru. 

Nu întâmplător am spus că verificările noastre vizează cea de-a treiea componentă - cea a analizei intervenției. Dacă au văzut că nu dau rezultate aceste negocieri, poate ar fi fost nevoie să treacă la o altă abordare. Din ancheta noastră trebuie să rezulte un lucru foarte clar: dacă negocierile nu duceau la un deznodământ fericit pentru poliție, care era planul doi, ce ar fi avut în plan să facă?”, a declarat ministrul de Interne. 

Filmul dublei crime de la Onești. Reconstituirea intervenției ratate

Antena 3 a refăcut minut cu minut filmul ororilor de la Onești. Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza Zilei, întreaga operațiune. De la primul apel la 112, până la momentul în care criminalul de 68 de ani a clacat și i-a înjunghiat pe cei doi electricieni. Se pare că agresorul a recurs la acest gest șocant în momentul în care unul dintre bărbații sechestrați a încercat să îl lovească pentru a se elibera.

Criminalul din Onești are 9 plăgi împușcate, dar starea sa este bună

Criminalul din Onești care a ucis doi muncitori în apartamentul pe care el îl pierduse în instanță are nouă plăgi, după ce a fost împușcat de polițiști. Starea bărbatului de 68 de ani este bună și ar putea fi audiat într-o zi, două, afirmă managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea.

×
Subiecte în articol: Lucian Bode cazul Onești
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close