Antena 3 Actualitate Lucian Bode despre ancheta tragediei de la Onești: Dacă negocierile nu duceau la un deznodământ fericit pentru poliție, care era planul doi?

Lucian Bode despre ancheta tragediei de la Onești: Dacă negocierile nu duceau la un deznodământ fericit pentru poliție, care era planul doi?

de Georgiana Adam    |    03 Mar 2021   •   10:02
Lucian Bode despre ancheta tragediei de la Onești: Dacă negocierile nu duceau la un deznodământ fericit pentru poliție, care era planul doi?

Ministrul de Interne Lucian Bode a vorbit în direct la Antena3 despre tragedia de la Onești, delarând că există o anchetă în curs asupra intervenției polițiștilor și, cel mai probabil, în cursul zilei de miercuri vor fi strânse toate datele preliminare.

Pornind de la ipoteza că lucrurile au degenerat după ce criminalul a fost atacat de unul dintre ostateci, Lucian Bode a spus că e prematur să se pronunțe, așteptând datele anchetei în curs.

"Dincolo de cercetarea noastră avem o anchetă penală preluată de Parchet și va rezulta dacă, într-adevăr, pe baza declarațiilor martorilor, una dintre victime l-ar fi atatact pe criminal și de acolo ar fi fost acel declic la 16.55. Ancheta va dovedi acest lucru. 

Nu întâmplător am spus că verificările noastre vizează cea de-a treiea componentă - cea a analizei intervenției. Dacă au văzut că nu dau rezultate aceste negocieri, poate ar fi fost nevoie să treacă la o altă abordare. Din ancheta noastră trebuie să rezulte un lucru foarte clar: dacă negocierile nu duceau la un deznodământ fericit pentru poliție, care era planul doi, ce ar fi avut în plan să facă?”, a declarat ministrul de Interne. 

Filmul dublei crime de la Onești. Reconstituirea intervenției ratate

Antena 3 a refăcut minut cu minut filmul ororilor de la Onești. Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza Zilei, întreaga operațiune. De la primul apel la 112, până la momentul în care criminalul de 68 de ani a clacat și i-a înjunghiat pe cei doi electricieni. Se pare că agresorul a recurs la acest gest șocant în momentul în care unul dintre bărbații sechestrați a încercat să îl lovească pentru a se elibera.

Criminalul din Onești are 9 plăgi împușcate, dar starea sa este bună

Criminalul din Onești care a ucis doi muncitori în apartamentul pe care el îl pierduse în instanță are nouă plăgi, după ce a fost împușcat de polițiști. Starea bărbatului de 68 de ani este bună și ar putea fi audiat într-o zi, două, afirmă managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea.

×
Subiecte în articol: Lucian Bode cazul Onești

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close