Antena 3 CNN Actualitate Manager spital: Criminalul din Onești are 9 plăgi împușcate. Starea sa este bună: ”A fost detubat, este conștient, ușor confuz”

Manager spital: Criminalul din Onești are 9 plăgi împușcate. Starea sa este bună: ”A fost detubat, este conștient, ușor confuz”

Criminalul din Onești care a ucis doi muncitori în apartamentul pe care el îl pierduse în instanță are nouă plăgi, după ce a fost împușcat de polițiști. Starea bărbatului de 68 de ani este bună și ar putea fi audiat într-o zi, două, afirmă managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea.

Manager spital: Criminalul din Onești are 9 plăgi împușcate. Starea sa este bună: ”A fost detubat, este conștient, ușor confuz”
de Andreea Cigolea    |    03 Mar 2021   •   09:30

Imediat după tragedie, bărbatul a fost dus la spitalul din Onești, unde a fost operat și este internat la terapie intensivă.

Managerul spitalului din Onești, Gelu Nicolcea, a declarat miercuri dimineață că el era cooperant și conștient încă de la momentul la care a fost adus la unitatea medicală.

„Am vorbit cu șeful secției de Chirurgie, mi-a spus că pacientul a fost detubat și este pe Terapie Intensivă, este sub supraveghere medicală. Starea lui nu este dintre cele mai bune pentru că, după operație, dar speră ca într-o zi – două starea de sănătate să îi permită să fie audiat”, a spus managerul Spitalului Municipal Onești.

Medicii au scos din corpul lui Moroșan 9 gloanțe, din care 2 letale și 7 de cauciuc

Gheorghe Moroșan este păzit, în prezent, de patru polițiști. Doi dintre ei stau în salonul ATI, cu pacientul, iar alți doi, la ușă, în exterior.

Întrebat dacă pacientul va fi transferat la un spital penitenciar, managerul Spitalului Municipal Onești a spus că deocamdată nu se pune problema transferului, pentru că are nevoie, în continuare, de terapie intensivă.

„După ce va fi stabilizat și trecut pe secția de Chirurgie, atunci se va lua legătura cu organele de urmărire penală pentru a se stabili modalitatea de continuare a tratamentului”, a mai spus Nicolcea. După ce a fost detubat, Gheorghe Moroșan este conștient, vorbește, dar este ușor confuz. Medicii nu au vorbit cu el despre ceea ce s-a întâmplat în apartamentul unde a produs crimele.

„Discuții de acest fel nu au loc între medici și pacient. El este tratat ca un pacient”, a mai spus Nicolcea.

Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, a ucis doi muncitori pe care i-a sechestrat într-un apartament din Onești.

El este criminalul din Onești! A amenințat în nenumărate rânduri că își va face dreptate cu arma

Gheorghe Moroșan, bărbatul în vârstă de 68 de ani din Onești, care i-a ucis pe cei doi muncitori care renovau apartamentul din care fusese evacuat, promite de mai mulți ani că se va răzbuna cu arma. Bărbatul a amenințat, în mai multe rânduri, că își va face singur dreptate cu arma, după ce a fost evacuat din apartament. El a postat mai multe filmulețe pe rețelele sociale în care și-a povestit toate problemele. 

Într-un filmuleț postat pe Facebook, Gheorghe Moroșan spune că este nemulțumit de răspunsurile halucinante primite de la autorități.  Nemulțumire bărbatului erau provocate de faptul că soția sa fusese găsită vinovată de un furt uriaș de la Combinatul Chimcomplex Borzești, care a dus la pierderea apartamentului cuplului. 

”Familia mea a fost amenințată cu armă de foc! Dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă! Eu nu glumesc! Asta am vrut să vă spun! Dacă vreți, luați măsuri! Dacă nu, o să le luați mai târziu!”, spunea, la acel moment, Gheorghe Moroșan.

×
Subiecte în articol: Onesti
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close