Ministrul de Interne cere demisia prefectului de Botoşani. Autorităţile locale dau vine pe utilajele vechi, care nu fac faţă ninsorilor

de O.P.    |    19 Dec 2012   •   06:04
Ministrul de Interne cere demisia prefectului de Botoşani. Autorităţile locale dau vine pe utilajele vechi, care nu fac faţă ninsorilor

Autorităţile dau vina pe faptul că nu au reuşit să deszăpezească nici pînă acum drumurile din Botoşani pe utilajele vechi, care nu fac faţă nămeţilor. Din 14 freze trimise să cureţe şoşelele, doar 4 sunt funcţionale. Ministrul de interne a cerut demisia prefectului de Botoşani, nemulţumit de felul în care au acţionat autorităţile.

Dacă aveţi cunoştinţe care sunt afectate de ninsori, trimiteţi mesajele voastre pe [email protected] şi noi le vom face publice

Depăşite de situaţie, autorităţile găsesc explicaţii greu de închipuit: cei care ar trebui să se ocupe de deszăpezire nu au freze.

Localnicii spun că utilajele trimise să croiască drum prin nămeţi au rămas la rândul lor în zăpadă, în ciuda a ceea ce susţin autorităţile.

Cu toate acestea, premierul Victor Ponta susţine că cei responsabi lucrează fără oprire de zile întregi pentru a scoate oamenii din zăpadă.

În schimb, ministrul de interne Mircea Duşa i-a cerut prefectului de Botoşani Costică Macaleţi să demisioneze pentru modul defectuos în care a gestionat problema deszăpezirii în judeţ.
Parteneri
x close