Antena 3 Actualitate Mircea Badea, apel la politicieni: Nu mai p***ţi ochii la televizor! Eşti sensibil, plângi acasă

Mircea Badea, apel la politicieni: Nu mai p***ţi ochii la televizor! Eşti sensibil, plângi acasă

de M.Z.    |    04 Sep 2013   •   23:55

Mircea Badea le-a cerut politicienilor să nu mai plângă la televizor, mai ales atunci când au de rezolvat chestiuni care sunt în administrarea lor, făcând referire la primarul Capitalei, Sorin Oprescu, care a lăcrimat astăzi, atunci când vorbea de cazul copilului ucis de câini.

 
"Oprescu, de exemplu, eu nu mai pot să văd politicieni p***nd ochii la televizor, mă scoate din minţi imaginea asta. Nu merge (...) Nu vreau să văd politicieni p***nd ochii", a spus Mircea Badea, miercuri, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3.
 
Badea a venit şi cu o soluţie pentru cei sensibili.
 
"Eşti sensibil? Plângi la tine acasă. Când ieşi în spaţiul public, vii şi spui ce probleme ai rezolvat, dacă eşti politician, administrator. Nu p**** ochii, mai ales când e vorba de o chestiune cu care ai legătură", le-a transmis realizatorul emisiunii În gura presei.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 
Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close