Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Deciziile unor judecători din România sunt trasate de intervenţii oculte

Mircea Badea: Deciziile unor judecători din România sunt trasate de intervenţii oculte

Mircea Badea: Deciziile unor judecători din România sunt trasate de intervenţii oculte
Sursa foto: Foto: VideoNews
12 Mai 2015   •   18:31
Mircea Badea a explicat, în pasa cu emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, că deciziile judecătorilor în România sunt trasate de "intervenţii oculte". 
 
"Faptul că deciziile judecătorilor din România, când e vorba de procese importante, că deja toată lumea vede, se vede din avion că unii magistraţi urmează o linie prestabilită de dinainte. Sigur că magistraţii, în unele cazuri, urmează nişte linii trasate de intervenţii "oculte" din nişte zone neverificabile, cum am putea numi serviciile de informaţii."
 
Mircea Badea a amintit că la Antena 3 s-a vorbit despre aceste probleme în ultimii 10 ani. 
 
"Noi am vorbit de acest lucru timp de foarte mulţi ani, cu specificitatea fiecărui caz. Faptul că acum vine cel care i-a numit şi spune că sunt probleme, şeful lor, şi confirmă ce noi susţinem de 10 ani, este de remarcat."
 
De altfel, realizatorul emisiunii 'În gura presei" a explicat că preşedintele ar trebui să fie primul care să intervină în aceste chestiuni. 
 
"Acuma, eu cred că preşedintele în funcţie ar trebui să facă mai departe. Că de-aia e preşedinte. Şi de-aia e în funcţie. La nivel de instituţii, m-aş uita la CSM, dar CSM a demonstrat că nu îşi face datoria pentru care a fost creat, ci acţionează obidient, exact pe liniile trasate de aceleaşi forţe oculte."
 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close