Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Domnul Iohannis pare că nu pricepe. Este ecranat, are un zid în faţă şi informaţia se respinge

Mircea Badea: Domnul Iohannis pare că nu pricepe. Este ecranat, are un zid în faţă şi informaţia se respinge

Mircea Badea: Domnul Iohannis pare că nu pricepe. Este ecranat, are un zid în faţă şi informaţia se respinge
Sursa foto: Foto: VideoNews
13 Noi 2014   •   00:26
Mircea Badea a comentat, în emisiunea "În gura presei", dezbaterile electorale de marţi şi miercuri seară dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis, pe care le-a catalogat "obositoare" şi "insuportabile". 
 
"Am fost telespectator şi ieri şi azi de la confruntările între prezidenţiabili şi a fost îngrozitor. A fost rău, pentru mine ca telespectator, pentru că erau de neprivit. În prima seară tot mai era de privit o juma de oră, după toată tevatura, în sfârşit s-a produs ciupengăreala, tot ce depăşea această durată a fost insuportabilă. Sper din tot sufletul să nu mai existe o a treia. Dezbatere e mult spus, că nu sunt chiar dezbateri."
 
Badea a apreciat prestaţiile celor doi, din punct de vedere al telespectatorului, fără greutate pentru calitatea sa de alegător. 
 
"În seara asta, cei doi au fost mai buni comparaţi cu ei înşişi, Victor Ponta a fost mai bine ca Victor Ponta de ieri, la fel şi Iohannis. Ponta avea cum să fie mai prost ca ieri şi a reuşit să nu."
 
"Din punctul meu de vedere, greşelile stridente ale lui Ponta - argumentul că este acest atlet şi susţinător al justiţiei independente, pentru că a propus-o pe Koveşi la DNA şi a mai dat exemple şi cu ANI şi cu alte oficine ale lui Traian Băsescu. Mare greşeală pentru electoratul anti-băsist. A mai avut un moment de aroganţă de genul "Când aţi venit la mine în birou". Adică exact textul lui Băsescu. Astăzi a renunţat la asta. Ieri a abuzat de cifre enorm. Astăzi mai puţin. A vorbit mai puţin, dar la obiect, nu a mai făcut exces de cifre."
 
Badea a opinat că Iohannis dă semne că nu pricepe, dezbaterea, discuţia, subiectul în care este angrenat. 
 
"Iohannis a fost mai bun decât Iohannis de ieri pentru că măcar nu mai părea lovit de bomba cu neutroni, a avut măcar câteva sintagme, prefabricate, BCA-uri, pe care le-a tot servit. Fiind în număr limitat, s-au terminat şi atunci le-a repetat. Cum a fost aia cu "să convocăm vineri Parlamentul". A reluat tema asta în loc de orice."
 
"Problema cu domnul Iohannis, pe care am văzut-o eu ca telespectator, dânsul pare că nu pricepe. Nu înţelege ce îi spune interlocutorul. Ori că e Ponta, ori că e moderatorul, e ecranat, are un zid în faţă şi informaţia se respinge. Nu ţine de pregătit, spontan, are strict legătură cu capacitatea mentală, fără să vreau să jignesc. Nu este un performer, nu este chiar un Kasparov."
 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close