Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Doamna Kovesi este minunată, dar concepția dânsei este odioasă

Mircea Badea: Doamna Kovesi este minunată, dar concepția dânsei este odioasă

Mircea Badea: Doamna Kovesi este minunată, dar concepția dânsei este odioasă
Sursa foto: Foto: VideoNews
02 Iun 2016   •   00:25

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, i-a îndemnat miercuri pe elevii și studenții prezenți la Universitatea "Titu Maiorescu" să urmeze cursurile de drept și să se angajeze la Direcția Națională Anticorupție, care are nevoie de persoane tinere.

"Indiferent de rezultatul acestui concurs, sper să terminați Facultatea de Drept, sper să vă faceți procurori și sper să veniți cu toții în DNA. Chiar avem nevoie de voi", a declarat Kovesi, care a făcut parte din juriul concursului de educație juridică "Citizens of Tomorrow", la care au concurat elevii Colegiului Național "Gheorghe Șincai" și de la "Sfântul Sava" din București.

Mircea Badea a comentat declarația Laurei Kovesi, în ediția de miercuri noapte a emisiunii În gura presei:

“Adică toți cei care termină Dreptul să vină la DNA. Aceasta este concepția sinceră a doamnei Kovesi, nu mai e nevoie de avocați, judecători, e nevoie doar de procurori. Ce să mai pierdem timpul atâta? Sistemul juridic e prea stufos, parlamentari prea mulți, facem un tătuc și gata, e mai simplu. Pe același sistem, ce dracu atâția avocați? Ce nevoie mai avem de judecători? Singurii judecătorii de omenie sunt ăia care se declară parteneri cu DNA, că de-aia sunt judecători, să fie parteneri cu o parte din proces, nu? Doamna Kovesi este minunată, dar concepția dânsei este odioasă.”

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close