Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Nu ştiu câtă credibilitate mai are DNA. De la ce punct o negociere devine şantaj?

Mircea Badea: Nu ştiu câtă credibilitate mai are DNA. De la ce punct o negociere devine şantaj?

Mircea Badea: Nu ştiu câtă credibilitate mai are DNA. De la ce punct o negociere devine şantaj?
30 Mai 2013   •   17:29
Mircea Badea a comentat, în cadrul emisiunii „100 de Minute”, acuzaţiile de şantaj care i se aduc şefului Antena Group de către DNA.

"Nu ştiu câtă credibilitate mai are DNA (...), nu ştu câtă lume mai are încredere având în vedere activitatea din ultimii zece ani. Am văzut dosarele penale ale lui Traian Băsescu, mai mult decât evidente, închise unul după altul. Sau am văzut interceptările din dosarul ALRO, cu doamna Udrea, care au dispărut din dosar. Am văzut lucruri atât de evidente, încât nu ştiu cine mai are încredere în treaba asta" a spus Mircea Badea.

Nu avem practic foarte multe informaţii. Avem acest comunicat oficial de la DNA şi câteva informaţii pe surse. (...) Întrebarea mea este una foarte matematică. De la ce punct o negociere devine şantaj amendabil de legea penală?”

"Uniunea Europeană nu vrea să ne bage în Schengen. Zice: "nu vă bag în Schengen dacă nu faceţi A, B, C". Se pune că ne şantajează?" s-a întrebat retoric realizatorul emisiunii În gura presei.


Reacţia directorului general Antena 3, Mihai Gâdea, cu privire la audierea şefului Antena Group la DNA

Comunicat: Audierea la DNA a lui Sorin Alexandrescu creează suspiciuni asupra legitimităţii şi obiectivităţii acestui demers

 

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close