Antena 3 CNN Actualitate Mitică Dragomir, rol incert. Adina Anghelescu: A spus că a scris de l-a durut mâna, deci e denunţător, apoi că a jurat pe Biblie, ceea ce îl face martor

Mitică Dragomir, rol incert. Adina Anghelescu: A spus că a scris de l-a durut mâna, deci e denunţător, apoi că a jurat pe Biblie, ceea ce îl face martor

Mitică Dragomir, rol incert. Adina Anghelescu: A spus că a scris de l-a durut mâna, deci e denunţător, apoi că a jurat pe Biblie, ceea ce îl face martor
01 Iun 2013   •   20:29

Jurnalistul Luju.ro, Adina Anghelescu, a declarat, în ediţia de sâmbătă seară a emisiunii "Exces de putere", de la Antena 3, că, în opinia sa, administratorul RCS RDS a făcut acel denunţ la procurorii DNA pentru a beneficia de clemenţă.

"Atunci când faci un denunţ beneficiezi de clemenţă", a spus Adina Anghelescu, la Antena 3.

Exces de putere: Abuz în 15 paşi. ÎNTREBĂRI FĂRĂ RĂSPUNS ÎN CAZUL ALEXANDRESCU

Despre o eventuală ancheta a DNA cu privire la contractul încheiat de Dumitru Dragomir cu RCS RDS, Adina Anghelescu a subliniat că nu poate spune dacă această afacere va fi anchetată, şi asta pentru că încă nu se cunoaşte statul şefului Ligii profesioniste de Fotbal în acest dosar.

"Nu ştim exact care este statutul lui Mitică Dragomir, care s-a prezentat foarte rapid, pe data de 30, şi a spus că a scris de l-a durut mâna, ceea ce înseamnă că este denunţător, apoi ca să spună că a jurat cu mâna pe Biblie, ceea ce îl face martor", a precizat jurnalistul luju.ro, la Antena 3.

Directorul general al Antena TV Group, George Sorin Alexandrescu, acuzat de şantaj de către procurorii anticorupţie, a fost arestat, vineri, pentru 24 de zile.

Decizia de arestare a fost luată în ciuda faptului că avocaţii apărării au demontat rând pe rând interceptările făcute de procurori.

×
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close