Antena 3 CNN Actualitate Momentul exploziei bancomatului din Constanţa | Suspecţii erau filmaţi de poliţişti în momentul atacului

Momentul exploziei bancomatului din Constanţa | Suspecţii erau filmaţi de poliţişti în momentul atacului

Momentul exploziei bancomatului din Constanţa a fost filmat de poliţiştii care îi filau pe suspecţi chiar în momentul atacului.

Momentul exploziei bancomatului din Constanţa | Suspecţii erau filmaţi de poliţişti în momentul atacului
de Cătălina Buzoianu    |    30 Noi 2022   •   14:28

Totul s-a întâmplat în noaptea de 28 spre 29 noiembrie, la Pavilionul Expoziţional din Constanţa, acolo unde suspecţii au montat explozibil pe un bancomat, la fel cum ar fi făcut şi în urmă cu zece zile, atunci când au aruncat în aer un alt bancomat, în comuna Castelu din Constanţa.

De această dată, însă, cei doi suspecţi, un român şi o femeie care ar face parte din gruparea mafiotă 'Ndragheta din Italia, au fos filaţi de poliţişti.

"Polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului. 

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia", au anunţat poliţiştii după ce i-au prins în flagrant pe cei doi suspecţi.

Cei doi suspecţi, Apostol Gheorghe Calin, de 48 de ani şi o italiancă, Sanginesi Katia, de 55 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti, iar astăzi au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cei doi sunt bănuiţi că au mai încercat să dea lovitura şi în cazul bancomatului de la Castelu.

×
Subiecte în articol: Constanța bancomat
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close