Antena 3 CNN Actualitate Dr. Monica Pop, despre căminul groazei din Mureş, unde beneficiarii erau închişi în beci: "Oamenii ăştia nu au suflet deloc. Îi consider criminali în serie"

Dr. Monica Pop, despre căminul groazei din Mureş, unde beneficiarii erau închişi în beci: "Oamenii ăştia nu au suflet deloc. Îi consider criminali în serie"

Doamna doctor Monica Pop a vorbit la Antena 3 CNN despre cazul căminului groazei din Mureş, unde beneficiarii erau închişi în beci: "Şi-au bătut joc de vieţile oamenilor".

Dr. Monica Pop, despre căminul groazei din Mureş, unde beneficiarii erau închişi în beci: "Oamenii ăştia nu au suflet deloc. Îi consider criminali în serie"
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iul 2023   •   13:08

"Nu sunt de acord cu toleranţa zero. Sunt de acord cu toleranţa minus. Unul din ăla nu numai că trebuie dat afară, trebuie arestat imediat. Şi-au bătut joc de vieţile oamenilor.

Spune patronul că au avut control acum două săptămâni. Păi dacă nu i-au descoperit înseamnă că nu există? Copiii ăia au ajuns aşa în două săptămâni? În halul ăsta? Ei sunt aşa de ani de zile.

Citeşte şi: Oameni nemâncaţi şi neîngrijiţi, închişi la subsolul unui azil din Mureş. Primele imagini de la faţa locului

E posibil aşa ceva să se întâmple într-o ţară? Nu pot să cred că se poate întâmpla aşa ceva. Oamenii ăştia nu au suflet deloc. N-au nimic. Nici în cap, nici în suflet", a spus dr. Monica Pop, în direct la Antena 3 CNN.

Citeşte şi: Primele declarații ale patronului azilului din Mureș. Acesta a explicat de ce o parte din beneficiari se aflau la subsol în momentul controlului

"Trebuie să plătească din greu"

"Cum este posibil să treacă pe lângă un asemenea copil şi să nu ia măsurile pe care ar trebui să le ia pentru ca acel copil să îşi revină. De aia e acolo, ca să-şi revină, nu ca să moară.

Citeşte şi: ”Era piele și os, era acoperită de muște! Poarta era închisă cu un lanț gros și un lacăt”. Ce au găsit anchetatorii la centrul groazei din Mureș

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe aceste persoane le consider criminali în serie şi crimă cu premeditare. Sunt nehrăniţi. nespălaţi, neîngrijiţi şi nemedicamentaţi. Este inadmisibil aşa ceva. Trebuie să plătească din greu", a mai spus dr. Monica Pop.

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close