Antena 3 CNN Actualitate Motocicleta actorului Petre Lupu, furată din faţa teatrului Bulandra (VIDEO)

Motocicleta actorului Petre Lupu, furată din faţa teatrului Bulandra (VIDEO)

Motocicleta actorului Petre Lupu, furată din faţa teatrului Bulandra (VIDEO)
Sursa foto: Foto: videonews.ro
07 Oct 2010   •   21:50

Se ştie că hoţii sunt specialişti să îşi aleagă cele mai bune momente pentru a opera. Iar Petre Lupu, actor la treatrul Bulandra, a aflat despre îndemănarea acestora pe propria... motocicletă. Hoţii i-au săltat-o făra nicio problemă, chiar din faţa teatrului, în timpul ce el avea o premiera.

La 64 de ani, Petre Lupu se simte mai tănăr decât mulţi. Asta explică faptul că n-ar renunţa în ruptul capului ca drumurile zilnice cu motocicleta. N-ar renunţa de bună voie. Pentru că de câteva zile trei hoţi i-au furat motocileta chiar din faţa teatrului.

?Am lăsat motocicleta în faţă când am intrat la spectacol. Chiar la intrarea publicului, acolo. Luminaţie ca ziua, de gală, mii şi mii de waţi, lume, invitaţi, mişcare, adică cum să zic eu, ca ziua?, povesteşte actorul.

Dar asta nu i-a împedicat pe cei trei să-i "ridice" motorul fără nicio problemă. Nici de camerele de supraveghere nu s-au sinchisit prea mult, nici de oamenii din jur.

Hoţii au aplicat cea mai simplă metodă: "împinge şi fugi!" Au traversat bulevardul şi nu au trezit nicio suspiciune! Cei care au trecut prin zonă, n-au observat doi inşi care fugeau de rupeau pământul cu o motocicletă lipită de mâini.

Iar după spectacol, când nu şi-a mai găsit motocicleta, toată buna dispoziţie a actorului s-a transformat brusc.

Deşi imaginile sunt mai mult decât sugestive, nici până acum poliţia nu a reuşit să-i prindă pe cei trei. Acum poliţia speră că cineva îi va recunoaşte pe cei trei indivizi şi-i va ajuta la prinderea lor.

Observator

 

×
Subiecte în articol: motocicleta teatru actor
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close