Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Descoperiți NASA a făcut prima conferinţă pe tema OZN-urilor. Filmarea misterioasă difuzată pentru prima dată

NASA a făcut prima conferinţă pe tema OZN-urilor. Filmarea misterioasă difuzată pentru prima dată

Un panel de experți ce include 16 oameni de știință printre care şi fostul astronaut, Scot Kelly, s-au reunit ca să încerce să explice aparițiile misterioase dar, până acum, investigatorii spun că munca lor a fost limitată la o lipsă de date. Un raport final este așteptat până la finalul lunii iulie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Iun 2023   •   15:42

Sunt analizate cel puțin 800 de raportări de obiecte misterioase făcute în ultimii 26 de ani, de către cetățeni, piloți de aeronave comerciale, dar și de la Departamentul Apărării din Statele Unite.

"Între 2% și 5% dintre aceste evenimente arată semnături ce pot fi considerate anormale, definite ca orice nu este imediat de înțeles pentru operator sau senzor. Ceva care face ceva bizar", spun specialiștii NASA.

Cea mai spectaculoasă parte a evenimentului a fost prezentarea unei filmări difuzată pentru prima dată în public.

Studiul NASA este separate de o investigație recent oficializată de la Pentagon a fenomenelor aeriene neidentificate. Ambele inclusiv cu acuzații de un oarecare control public vin totuși după decenii în care guvernul American a negat orice afirmații sau întrebări privind existența OZN-urilor. Timp în care s-au născut mai multe legende, inclusiv a unei baze militare secrete, Area 51, unde ar fi fost duse și cercetate atât OZN-uri, cât și extratereștri.

Cei din panelul NASA s-au plâns acum și de o oarecare opoziție publică, dar și de o lipsă de date.

Conferința a ținut, pe bună dreptate, titlurile celor mai mari instituții media și au apărut imediat multe controverse. Inclusiv un fost analist de apărare de la Pentagon a acuzat că Pentagonul a recuperate resturi de nave extraterestre, iar Guvernul ar fi mușamalizat și ascuns totul. Iar o audiere în Congresul Statelor Unite va avea loc în urma acestor afirmații.

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close