Antena 3 CNN Actualitate Nicușor Dan, izolat la domiciliu: "Am participat luni la ședința la care a fost și senatorul Vergil Chițac"

Nicușor Dan, izolat la domiciliu: "Am participat luni la ședința la care a fost și senatorul Vergil Chițac"

Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL la Primăria Capitalei, a anunțat că va sta izolat la domiciliu împreună cu familia sa fiindcă a participat luni la o ședință la care a fost prezent și senatorul Vergil Chițac, confirmat cu coronavirus.

Nicușor Dan, izolat la domiciliu: "Am participat luni la ședința la care a fost și senatorul Vergil Chițac"
Sursa foto: Foto: Antena 3
13 Mar 2020   •   16:19

"Am participat luni la ședința Biroului Politic Național al PNL la care a fost prezent senatorul Chițac. La acea ședință, BPN a validat susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Voi rămâne izolat la domiciliu împreună cu familia până la rezultatul testului.

Am sunat la numărul unic de pe site-ul Ministerului Sănătății. Apelul meu a fost preluat în 7-8 minute și am vorbit cu o persoană amabilă și bine informată. Am fost direcționat către Direcția de Sănătate Publică din sectorul în care locuiesc.

E important să ne păstrăm calmul și să respectăm regulile impuse de autorități. Sănătatea oamenilor din jur și în special a persoanelor vulnerabile depinde de acțiunea responsabilă a fiecăruia dintre noi", a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

×

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close