Antena 3 CNN Actualitate Noaptea reducerilor într-un mall bucureştean a atras sute de cumpărători

Noaptea reducerilor într-un mall bucureştean a atras sute de cumpărători

Noaptea reducerilor într-un mall bucureştean a atras sute de cumpărători
Sursa foto: Foto: increaserss.com
21 Ian 2012   •   20:31

Noaptea i-a prins pe vânătorii de reduceri, unde altundeva, decât în mall. N-au putut dormi cu gândul la discounturile de peste 80%, şi-au aranjat cardurile în portofele şi au ieşit la cumpărături.

Odată ce au trecut pragul magazinelor, puţini au fost cei care au respectat lista de cumpărături. Ar fi fost şi greu. Aseară, din preţurile deja reduse, comercianţii au mai scăzut puţin. A fost ocazia ideală pentru ca orice îndrăgostită de modă să îşi completeze garderoba de iarnă.

Nici magazinele mai scumpe nu au dus lipsă de clienţi. Deşi nu mulţi au fost cei care au putut să dea 1500 de lei pe o jachetă redusă cu 50%.

În cele mai multe magazine însă, preţurile au fost pentru orice portofel. O pereche de cizme care costa înainte de reduceri 900 de lei se putea cumpăra cu 500, iar cele care înainte de reduceri se vindeau cu 500, costau acum 300 de lei.

Iar cei care nu au avut timp aseară să meargă la cumpărături, au încă timp suficient.

Comercianţii au scăzut şi preţurile cosmeticelor sau parfumurilor, iar magazinele care vând produse pentru casă au afişat şi ei preţuri mai mici.

 


×
Subiecte în articol: reduceri mall cumparaturi
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close