Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii în dosarul lui Dragnea. Un martor a recunoscut totul în sala de judecată

Noi detalii în dosarul lui Dragnea. Un martor a recunoscut totul în sala de judecată

Noi detalii în dosarul lui Dragnea. Un martor a recunoscut totul în sala de judecată
15 Feb 2018   •   16:02

Joi a avut loc un nou termen în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman, în care președintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de procurori că, în calitatea de președinte al CJ Teleorman, i-ar fi determinat pe șefii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman să angajeze fictiv două membre ale PSD, care lucrau, de fapt, pentru partid.

În dosar, Liviu Dragnea va fi audiat pe 21 martie, în aceeaşi zi cu cei trei inculpaţi care şi-au recunoscut vinovăţia în acest dosar - Adriana Botorogeanu, Gheorghe Nicuşor şi Anisa Stoica.

Tot pe 21 martie, vor fi audiaţi trei martori propuşi de Liviu Dragnea, respectiv Silvia Oprescu (secretar al CJ Teleorman), Liliana Magheru (director în CJ Teleorman) şi Timotei Stuparu (secretarul PSD Teleorman).

Eugen Vlad Ovidiu, fost vicepreşedinte al CJ Teleorman, a declarat în sala de judecată că el nu avea atribuţii legate de DGASPC Teleorman, susţinând că activitatea acestei instituţii era în coordonarea secretarului CJ Teleorman şi a preşedintelui consiliului de atunci, Liviu Dragnea.

„Pe cele două le-am întâlnit la sediul PSD Teleorman în anul 1996. Am avut senzaţia că ele erau angajate ale partidului. Adriana Botorogeanu se plângea mai mereu că nu-i ajungeau banii. Spunea că are nişte probleme familiale şi medicale. După ce povestea a ajuns în presă, şi-a dat demisia de la DGASPC Teleorman. Eu nu aveam atribuţii legate de această instituţie. Din dispoziţia lui Dragnea, coordonarea activităţii DGASPC era făcută de secretarul judeţului. Când directorul DGASPC avea o problemă se ducea mai întâi la secretarul judeţului şi, dacă avea poftă, se ducea apoi la preşedintele Consiliului Judeţean”, a spus Eugen Vlad Ovidiu, potrivit unui post de televiziune.

×
Subiecte în articol: detalii dosar Dragnea martor sala de judecata
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close