Antena 3 CNN Actualitate Noi ÎNREGISTRĂRI, în dosarul Bercea-Băsescu. Familia lui Bercea va face plângere împotriva procurorilor

Noi ÎNREGISTRĂRI, în dosarul Bercea-Băsescu. Familia lui Bercea va face plângere împotriva procurorilor

Noi ÎNREGISTRĂRI, în dosarul Bercea-Băsescu. Familia lui Bercea va face plângere împotriva procurorilor
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    10 Iul 2014   •   15:05
Noi înregistrări în dosarul Bercea-Băsescu vor fi depuse în instanţă, a anunţat avocatul fiului lui Bercea Mondial, Pavel Abraham.
 
Apărătorul lui Florin Anghel, zis şi Băsică, a precizat că va depune aceste înregistrări la dosar în dosar în numele familiei Anghel.

"Azi am primit noi înregistrări de la Izaura, pe care le vom prezenta anchetatorilor. Înregistrările au legătură cu această cauză", a declarat, joi, avocatul Pavel Abraham.

De asemenea, avocatul a mai spus că familia lui Bercea va face plângere împotriva procurorilor.

Tot astăzi au avut loc percheziţii în dosarul Bercea-Băsescu. Procurorii au descins la casa fiicei lui Bercea Mondial, Gabi Anghel, căutând înregistrări importante.
 
Citiţi şi Un nou dosar pentru "Băsică", fiul lui Bercea. Florin Anghel, acuzat de cumpărare de influenţă

 
Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.
 
Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

×
Subiecte în articol: mircea basescu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close