Antena 3 CNN Actualitate Norica Nicolai (ALDE): Comunicatul ANAF ”nu are nicio legătură cu legea”

Norica Nicolai (ALDE): Comunicatul ANAF ”nu are nicio legătură cu legea”

Norica Nicolai (ALDE): Comunicatul ANAF ”nu are nicio legătură cu legea”
19 Feb 2016   •   20:58
Europarlamentul ALDE Norica Nicolai a spus, vineri, despre comunicatul emis de ANAF că ”nu are nicio legătură cu legea”.
 
”Dacă citim comunicatul ANAF, vedem că el nu are nicio legătură cu legea. Au găsit această soluție, vânzarea sediului, care cred că era pregătită în strategia închiderii Antenelor. Nu știu cine-l va cumpăra. Nu am putea să ne înscriem și noi, poporul, la licitație?”, a spus europarlamentarul ALDE Norica Nicolaie, vineri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
Jurnalista Adina Anghelescu a intervenit și a amintit despre clauza de preemțiune pe care o are trustul Intact asupra sediilor
 
”Dvs stați mai mult ca mine la București și cred că nu ați înțeles că legea e facultativă”, a replicat, ironic, Norica Nicolai.

ANAF va scoate la licitaţie clădirile televiziunilor Intact. Intenţia lor este stipulată clar într-un comunicat oficial al instituţiei, care a fost prezentat vineri, de Radu Tudor, în emisiunea "La Ordinea Zilei".

Senatorul Șerban Nicolae, de profesie jurist, a atras atenția vineri, făcând referire la scandalul evacuării Antenelor, că dacă statul îți permite să fie abuziv, atunci și alte persoane vor face asta.

Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.


 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close