Antena 3 CNN Actualitate Şerban Nicolae: Dacă statul îşi permite să fie abuziv, şi alţi indivizi îşi vor permite să fie abuzivi

Şerban Nicolae: Dacă statul îşi permite să fie abuziv, şi alţi indivizi îşi vor permite să fie abuzivi

Şerban Nicolae: Dacă statul îşi permite să fie abuziv, şi alţi indivizi îşi vor permite să fie abuzivi
19 Feb 2016   •   20:12
Senatorul Șerban Nicolae, de profesie jurist, a atras atenția vineri, făcând referire la scandalul evacuării Antenelor, că dacă statul îți permite să fie abuziv, atunci și alte persoane vor face asta.
 
"Eu cred că un abuz trebuie combătut cu toată fermitatea, indiferent de victima abuzului, indiferent că este vorba de o firmă sau de o persoană sau un trust care duce zeci de mii de euro la  (...) Dacă statul îşi permite să fie abuziv, şi alţi indivizi îşi vor permite să fie abuzivi ", a spus vineri senatorul PSD, Şerban Nicolae.
 
Mai mult, ”încălcarea legii va deveni o obișnuință”, a atras atenția Șerban Nicolae, jurist de profesie.

Citiți și Șerban Nicolae: Guvernul tehnocrat a dovedit că e mai slab decât unul politic

Antena 3 a invitat telespectatorii la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei.

Manifestaţia este o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Antena 3 nu îşi propune ca întâlnirea să se transforme într-un miting împotriva clasei politice. 

Vedetele Antena 3 vor, în acest fel, să mulţumească pe viu, dincolo de ecranul televizorului, pentru sprijinul pe care telespectatorii l-au demonstrat în cele mai grele momente.
 
 

×
Subiecte în articol: Serban Nicolae post confiscat Antena 3
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close