Antena 3 CNN Actualitate Noua şefă a PNL, Raluca Turcan, mărturisire emoţionantă despre soţul ei

Noua şefă a PNL, Raluca Turcan, mărturisire emoţionantă despre soţul ei

Noua şefă a PNL, Raluca Turcan, mărturisire emoţionantă despre soţul ei
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Dec 2016   •   18:03

Aleasă recent la conducerea PNL, Raluca Turcan trăieşte în viaţa persoanală o adevărată poveste de dragoste. Căsătorită de 12 ani cu Valeriu Turcan, fost consilier al lui Traian Băsescu, şefa interimară a liberalilor a recunoscut că între ei a fost dragoste la prima vedere.

“Valeriu este in prezent consultant in domeniul comunicarii si managementului. Ne-am cunoscut in timp ce lucram amandoi la campania PNL si a Aliantei D.A. Am fost cucerita din primul moment de inteligenta, caldura si umorul sau si ne-am casatorit in septembrie 2004”, a povestit Turcan.

“Privind in urma, observ ca cele mai importante evenimente din viata noastra comuna au coincis cu momente dificile din punct de vedere politic: casatoria in perioada alegerilor generale din 2004 si nasterea copilului in campania electorala pentru alegerile europarlamentare din 2007. Am facut, amandoi, o adevarata echilibristica pentru a gestiona si viata politica si pe cea de familie, dar acolo unde exista iubire, incredere si vointa de a reusi, nimic nu este imposibil”, a mai scris politiciana pe blogul personal.

×
Subiecte în articol: Raluca Turcan marturisire emotionanta
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close