Antena 3 CNN Actualitate Nume grele în dosarul prostituţiei de lux. Milionarii României au fost interceptaţi de procurori

Nume grele în dosarul prostituţiei de lux. Milionarii României au fost interceptaţi de procurori

Nume grele în dosarul prostituţiei de lux. Milionarii României au fost interceptaţi de procurori
de S.T.    |    07 Feb 2015   •   13:33

Milionarii României au fost interceptaţi în dosarul prostituţiei de lux. Ioan Neculaie, Alin Cocoş, Puiu Popoviciu sau Raj Tunaru ar fi fost clienţi fideli şi plăteau câte 2.000 de euro pentru o noapte cu o vedetă mondenă.

Potrivit procurorilor, Ioan Neculaie avea cerinţe clare când vorbea cu proxeneţii şi nu accepta compromisuri când era vorba de nopţile lui de amor.

Potrivit procurorilor, reţeaua de prostituţie de lux era condusă de opt vedete. Acestea pasau, pe mii de euro, vedetele mondene între milionarii României.

Prima pe lista procurorilor e Diana Gureşoaie. Nume de cod: "Strâmba lui Dodel". Poreclă dobândită după relaţia cu fotbalistul Cristian Tănase.

Diana le oferea milionarilor fete pe tavă, în schimbul banilor, spun procurorii. În interceptările lor, apar numeroase conversaţii între ea şi afaceristul Ioan Neculaie. A trebuit să le cenzurăm, pentru că limbajul folosit era unul extrem de vulgar.

SURSA: Referatul Procurorilor

Diana Gureştoaie: Ce faci, iubitule?
Ioan Neculaie: Nu "iubitule"! Îmi aduci .... cu carul şi sunt iubitul tău?
---
Ioan Neculaie: Fundul ăla e mişto, aşa?
Mirela Alexandra Dumitru: Da, da, e bună la corp, are 1.70, îşi ia şi tocuri, e înaltă!
Ioan Neculaie: Dar sânii îi are puşi?
Mirela Alexandra Dumitru: Da!

Printre vedetele care au ajuns la audieri în calitate de martor a fost şi asistenta TV Daniela Crudu, care a fost luată de poliţişti de acasă.

Printre cele implicate în dosar se află şi Mădălina Pamfile, cunoscută drept eleva lui Radu Mazăre, care de pe băncile liceului, a ajuns goală direct pe copertele revistelor.

Simona Traşcă, supranumită Pamela de România, Raluca Podea şi Marinela Avădani ar fi trecut şi ele prin paturile clienţilor cu bani, mai spun procurorii.

×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close