Antena 3 CNN Actualitate O educatoare din Capitală a murit după ce a fost înjunghiată în propria casă

O educatoare din Capitală a murit după ce a fost înjunghiată în propria casă

Dramă într-o familie din Capitală. O educatoare a murit după ce a fost înjunghiată în propria casă, iar principalul suspect este chiar soțul femeii, care în acest moment este cautat de poliţişti.

O educatoare din Capitală a murit după ce a fost înjunghiată în propria casă
de Claudia Popovici    |    15 Aug 2021   •   18:15

Update: Femeia ucisă avea ordin de protecţie împotriva soţului

Educatoarea care a fost ucisă în propria casă avea ordin de protecție împotriva fostului soț care este suspectul principal în această crimă.

Potrivit vecinilor acesta a reuşit să o convingă pe femeie să-l primească acasă însă în urma unui conflict izbucnit spontan bărbatul a bătut-o după care a înjunghiat-o. Trupul femeii a fost găsit de un echipaj SMURD a doua zi moment în care s-a declarat şi decesul.

Bărbatul este căutat și la această oră de poliție. Vecinii povestesc că bărbatul își agresa frecvent fosta soție și fiicele care au rămas acum orfane de mama.

Ştirea iniţială

Incidentul a avut loc acum trei zile în apartamentul femeii situat vis-a vis de spitalul Fundeni din Capitală, iar principalul suspect este chiar soţul care în acest moment este dat dispărut.

Din primele informaţii, totul ar fi pornit de la o ceartă. La un moment dat soţul acesteia ar fi bătut-o după care ar fi înjunghiat-o de mai multe ori. Din păcate, femeia, de profesie educator, a murit din cauza rănilor suferite.

Vecinii şi cei care cunosc această familie sunt șocați de cele întâmplate.  Potrivit acestora, în familie mai erau certuri dar nu credeau că se va ajunge la acest deznodământ tragic. La apartamentul femeii, prietenii şi cunoscuții au depus lumânări şi coroane de flori.

Poliţişti au deschis un dosar pentru ucidere din culpă şi sunt în căutarea soțului femeii.

×
Subiecte în articol: educatoare injunghiata Capitală
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close