Antena 3 CNN Actualitate O polițistă, acuzată de un taximetrist că i-ar fi distrus mașina în timpul unei misiuni

O polițistă, acuzată de un taximetrist că i-ar fi distrus mașina în timpul unei misiuni

O polițistă, acuzată de un taximetrist că i-ar fi distrus mașina în timpul unei misiuni
Sursa foto: foto: Pixabay
19 Ian 2018   •   09:44

Un taximetrist a fost foarte revoltat și a acuzat o polițistă de la Secția 22 din București că i-ar fi distrus mașina. Acesta a povestit că a fost implicat într-o misiune a polițiștilor pentru prinderea unui infractor. la volan s-a urcat o agentă care a mers cu viteză şi s-a oprit într-un parapet din Pasajul Victoriei. Taximetristul spune că s-a încercat apoi o muşamalizare. În acest caz a fost deschis dosar penal.

Taximetristul povesteşte că, în urmă cu trei luni, a primit o comandă de la un client să ridice un plic din zona Drumul Taberei. Acolo însă îl aşteptau poliţiştii de la Secţia 22, îmbrăcaţi civil, care instrumentau un dosar privind înşelăciuni prin metoda accidentul. Ancheta a eşuat, însă agenţii l-au chemat pe taximetrist la secţie, pentru a da declaraţii ca martor. Iar la volanul maşinii sale s-a urcat o poliţistă, care, din cauza vitezei, a intrat cu taxiul într-un parapet din Pasajul Victoriei.

În urma impactului violent, atât taximetristul cât şi agenta au fost duşi la spital. Acolo, însă, poliţiştii de la Secţia 22 ar fi încercat să o scoată basma curată pe colega lor şi i-ar fi cerut omului să declare că el a fost cel care a condus maşina. Taximetristul a refuzat.

Bărbatul încearcă acum să convingă poliţia să îi repare maşina, mai ales că valoarea daunelor, spune el, se ridică la aproximativ şase mii de euro.

Poliţiştii de la Secţia 22 şi modul în care aceştia desfăşoară anchetele fac obiectul unui alt dosar penal, cel al lui Eugen Stan, agentul acuzat de pedofilie de la Brigada Rutieră.

×
Subiecte în articol: politista masina taximetrist
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close