Antena 3 CNN Actualitate Oamenilor le este atât de dor de mâncarea de avion, încât o comandă online

Oamenilor le este atât de dor de mâncarea de avion, încât o comandă online

Un supermarket online din Statele Unite livrează mâncare de avion oamenilor închiși în case, cărora le lipsește gustul mâncării „din aer”.

Oamenilor le este atât de dor de mâncarea de avion, încât o comandă online
Sursa foto: Pixabay
08 Mai 2020   •   23:52

Pandemia de coronavirus a blocat o lume întreagă în case, iar mulți oameni încep să ducă dorul meselor din avion. Pentru a satisface acestă poftă, un supermarket online din SUA., Imperfect Foods, a început să livreze surplusul de mâncare al companiilor aeriene. 

Compania a vândut peste 40,000 de cutii cu branza și biscuiti, rămase de pe zborurile companiei Jet Blue, la prețul de numai $2,99 fiecare, scrie The Washington Post

„Încă de acum două luni, înainte de instituirea pandemiei, firmele de catering au fost puternic afectate. Gustările din avion au fost printre primele oportunități pentru a salva mâncarea irosită din cauza COVID-19”, a declarat directorul executiv al companiei Imperfect Foods, Philip Behn.

Pe perioada pandemiei, mai multe companii aeriene au ales să doneze surplusul de alimente. Delta, Suthwest și United sunt doar câteva dintre companiile americane care au donat mâncare nevoiașilor, 

×
Subiecte în articol: mancare de avion
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close