Antena 3 CNN Actualitate Oana Stancu: Trimiterea în judecată a Antenei Group este o acţiune de poliţie politică, de securism la adresa Antenei 3

Oana Stancu: Trimiterea în judecată a Antenei Group este o acţiune de poliţie politică, de securism la adresa Antenei 3

Oana Stancu: Trimiterea în judecată a Antenei Group este o acţiune de poliţie politică, de securism la adresa Antenei 3
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    01 Oct 2013   •   17:58
Trimiterea în judecată a Antenei Group este o "acţiune de poliţie politică, de securism la adresa Antenei 3", a comentat, marţi, jurnalista Oana Stancu, adăugând că justiţia nu are probe în acest dosar.
 
"E o acţiune de poliţie politică, de securism la adresa Antenei 3. (...) Ei nu au nicio probă împotriva lui Gâdea, că a făcut ceva, că altfel îl trimiteau pe Gâdea în judecată. 
 
Eu am putut să fiu ziarist în ţara asta, pentru că Voiculescu (Dan Voiculescu - n.r.)n-a vândut staţia", a spus, marţi, jurnalista Oana Stancu, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.
 
Totodată, ziarista le-a adresat un mesaj colegilor de breaslă, celo "care râd de ce ni se întamplă nouă, să se găndească că mâine li se poate întâmpla lor".
 
Dosarul RCS & RDS - Antena Group a fost trimis în judecată, marţi. În acest dosar au fost trimise în judecată cinci persoane şi trei entităţi juridice - directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, fiica acestuia, Camelia Voiculescu, Şerban Pop, fost preşedinte al ANAF, persoana juridică Antena 3 SA şi Intact Publishing SRL.
 
Mihai Gâdea: Antena 3 nu are niciun fel de legătură cu dosarul în care Antena Group a fost trimisă în judecată


×
Subiecte în articol: DNA urmareste Antena3 oana stancu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close