Antena 3 CNN Actualitate Olivia Steer, noi teorii ale conspirației: "Au preluat controlul asupra lumii. E o preluare ostilă, totalitaristă"

Olivia Steer, noi teorii ale conspirației: "Au preluat controlul asupra lumii. E o preluare ostilă, totalitaristă"

Olivia Steer a distribuit recent, pe pagina sa de Facebook, o postare plină de conspirații, preluată de la avocatului Gheorghe Piperea. Subiectele principale ale articolului sunt jocul de culise și manipularea omeniirii.

Olivia Steer, noi teorii ale conspirației: "Au preluat controlul asupra lumii. E o preluare ostilă, totalitaristă"
de Gabriel Dano    |    19 Ian 2021   •   19:15

„China și Bill Gates au acces direct, nestingherit, la toate informațiile, planurile și strategiile zisei organizații, ca și când ar fi o magazie din fundul propriei lor curți; De vreme ce OMS a mințit, de vreme ce guvernele lumii au mințit, de vreme ce China a jucat șah cu umanitatea (băgând spaima în lume cu filmulețele cu chinezi căzători pe strada ca din senin, cu străzi pustii și cu locuințe sparte cu ferocitate pentru a extrage de acolo „infectații”), pentru a câștiga trilioane la bursă și noi teritorii economice sau geostrategice, înseamnă că retroactiv, toate dubiile, toate criticile, toate spaimele pentru drepturi și libertăți ale celor câțiva eretici care au stat treji în fața acestor scenarii au fost corecte.

Bill Gates, prin două vehicule speciale (o fundație și un trust), este cel mai mare finanțator al organizației; pur și simplu, organizația nu mai are caracter public, mondial, ci a devenit firma privată a lui Bill Gates, încă de pe vremea fostei directoare a OMS, chinezoica Chan; în timp ce șefilor de state li se acordă maxim 5 minute de speech, lui Bill vacinatorul i se acordă 40 de minute, în plenul organizației și în văzul întregului glob.”, se arată în postarea preluată de Olivia Steer.

În postare se vorbește despre o lume controlată și falimentată intenționat pentru a fi mai ușor de controlat.

„ Doar atât va mai spun azi – că Bill nu este o persoană, este o entitate cu multiple fațete, un nod important într-o puternică rețea de sens din care fac parte ciracii săi din industria Big Tech. Cu Bill omniprezent în cadrul OMS, cu Fauci în coasta lui Trump, industria Big Tech nu numai că căpătat câteva trilioane de dolari, suplimentar față de trilioanele de dolari deja deținute (aveau nevoie „să mănâncă” și gura lor ceva, amărâții de ei), dar au preluat controlul asupra lumii. E o preluare ostilă, totalitaristă. O lume intenționat falimentată.”,mai scrie în postare.

×
Subiecte în articol: olivia steer Bill Gates
Parteneri
Alertă în Israel: a fost activat sistemul Iron Dome
x close