Antena 3 CNN Actualitate Orgii de partid şi prostituate în patul afaceriştilor. Dezvăluiri incredibile din culisele reţelei de prostituţie condusă de Andreea Marta

Orgii de partid şi prostituate în patul afaceriştilor. Dezvăluiri incredibile din culisele reţelei de prostituţie condusă de Andreea Marta

Orgii de partid şi prostituate în patul afaceriştilor. Dezvăluiri incredibile din culisele reţelei de prostituţie condusă de Andreea Marta
Sursa foto: Foto: lankanstuff.blogspot.com
24 Iul 2012   •   07:46

Orgii cu oameni de afaceri dar şi orgii de partid - sunt dezvăluirile incredibile făcute de fetele vândute de Andreea Marta. Supărate că matroana le oprea prea mulţi bani, damele de companie au decis să se răzbune. Aşa că le-au povestit anchetatorilor că Andreea Marta le-ar fi trimis în patul milionarului Puiu Popoviciu. Omul de afaceri ar fi plătit zece mii de euro pentru o noapte în compania fetelor.

Andreea Marta era o matroană ocupată: coordona cel puţin 15 prostituate, pe care le sorta în funcţie de aspectul fizic şi experienţă. 

Reţeaua se întindea dincolo de graniţele ţării.Fetele erau la cheremul milionarilor dispuşi să plătească oricât pentru sex. Printre ei şi controversatul afacerist Puiu Popoviciu care ar fi comandat nu una, ci două fete, direct la hotel.

Pentru partida cu Puiu Popoviciu, fiecare fată a primit câte 500 de euro. Au aflat abia mai târziu că, de fapt, afaceristul plătise mult mai mult: circa 10.000 de euro. Banii au intrat însa în contul Andreei Marta, care controla totul.

Discreţia era lege pentru Andreea Marta. Mai ales că pe lista ei de clienţi apăreau nume grele din lumea afacerilor şi chiar a politicii.

Niciunul dintre cei legaţi de Andreea Marta nu a recunoscut că ar fi apelat la ea.

Andreea Marta este arestată preventiv pentru proxenetism şi va afla lunea viitoare, la recurs, dacă va fi eliberată.


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close