Antena 3 CNN Actualitate Un alt pacient din salonul morții de la Piatra Neamţ a murit. Bilanţul tragediei ajunge la 15 morţi

Un alt pacient din salonul morții de la Piatra Neamţ a murit. Bilanţul tragediei ajunge la 15 morţi

Încă un pacient infectat cu COVID-19 din salonul morții de la Spitalul din Piatra Neamț a murit. Acesta fusese transportat în noaptea incendiului de la Terapie Intensivă la spitalul din Lețcani. Doar unul dintre cei șase pacienți mai este în viață.

Un alt pacient din salonul morții de la Piatra Neamţ a murit. Bilanţul tragediei ajunge la 15 morţi
Sursa foto: Agerpres
de Laura Dinu    |    25 Noi 2020   •   14:40

Unul dintre ultimii doi supraviețutori ai tragediei de la Piatra Neamț, transferați la Lețcani a murit miercuri, în ATI la secția exterioară de la Lețcani, județul Iași.

Doi pacienți au încetat din viață săptămâna trecută, iar zece oameni au murit în urma incendiului de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Şase răniţi au fost transportaţi la Spitalul de la Leţcani, judeţul Iaşi, şi doar unul mai este acum în viaţă.

Incendiu puternic la spitalul din Piatra Neamț

Două saloane de Terapie Intensivă au fost cuprinse de flăcări în urmă cu 2 săptămâni. Aici se aflau nu mai puțin de 16 pacienţi în stare critică, ce primeau îngrijiri în medicale pe secţia ATI-COVID a Spitalului Judeţean Piatra Neamţ.

Noi detalii din ancheta spitalului groazei. Care ar fi fost adevărata cauză a incendiului

Noi detalii uluitoare ies la iveală din cadrul anchetei de la spitalul groazei din Piatra Neamț. Potrivit unor surse, cauza incendiului ar fi fost supraîncălzirea mai multor prelungitoare de calitate slabă, iar izbucnirea incendiului ar fi dus și la o explozie.

Filmul tragediei de la Piatra Neamț. Ce s-a întâmplat imediat după ce izbucnit incendiul

Antena 3 a refăcut filmul tragediei de la Piatra Neamț. Salvatorii au ajuns în 5 minute la spital și au stins flăcările de pe etajul 2 al unității sanitare în aproximativ 20 de minute.

150 de pompieri au intervenit la fața locului, dar era deja prea târziu pentru pacienții aflați în saloanele de pe secția de Terapie Intensivă.

Spitalul din Piatra Neamț va fi dat în judecată. Rudele îndoliate cer daune uriașe!

Avocatul Adrian Cuculis declară că a încheiat un contract cu Toma Valentin, fiul decedatului Toma Ion, și cere despăgubiri de 1 milion de euro spitalului din Piatra Neamț.

Potrivit avocatului, plângerea va fi împotriva spitalului și după se extinde pe cine avea atribuții de verificare.

×
Subiecte în articol: Piatra Neamț pacient COVID-19
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close