Antena 3 CNN Actualitate Spitalul din Piatra Neamț va fi dat în judecată. Rudele îndoliate cer daune uriașe!

Spitalul din Piatra Neamț va fi dat în judecată. Rudele îndoliate cer daune uriașe!

Plângere penală după tragedia de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, unde zece pacienți și-au pierdut viața în urma incendiului care a cuprins secția ATI.

Spitalul din Piatra Neamț va fi dat în judecată. Rudele îndoliate cer daune uriașe!
de Georgiana Adam    |    17 Noi 2020   •   11:38

Avocatul Adrian Cuculis declară că a încheiat un contract cu Toma Valentin, fiul decedatului Toma Ion, și cere despăgubiri de 1 milion de euro spitalului din Piatra Neamț.

Potrivit avocatului, plângerea va fi împotriva spitalului și după se extinde pe cine avea atribuții de verificare.

Plângere penală după tragedia de la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț

”Am încheiat deja contract cu Toma Valentin, fiul decedatului Toma Ion, și cerem despăgubiri de 1 milion de euro spitalului. Suntem în discuții și cu un alt client, rudă îndoliată”, spune Adrian Cuculis.

”Noi mergem pe plângere penală pentru ucidere din culpă. (...) Plângerea va fi împotriva spitalului și dupa se extinde pe cine avea atribuții de verificare. E vorba de Toma Valentin, fiul lui Toma Ion. Cu Toma avem contract semnat.

Suntem în discuții și cu altcineva”, a declarat avocatul în exclusivitate pentru Antena 3.

Noi detalii din ancheta spitalului groazei. Care ar fi fost adevărata cauză a incendiului

Noi detalii uluitoare ies la iveală din cadrul anchetei de la spitalul groazei din Piatra Neamț. Potrivit unor surse, cauza incendiului ar fi fost supraîncălzirea mai multor prelungitoare de calitate slabă, iar izbucnirea incendiului ar fi dus și la o explozie.

Între timp, cinci cadavre nu au putut fi identificate în urma autopsiilor, astfel încât urmează efectuarea unei expertize ADN.

Filmul tragediei de la Piatra Neamț. Ce s-a întâmplat imediat după ce izbucnit incendiul

Antena 3 a refăcut filmul tragediei de la Piatra Neamț. Salvatorii au ajuns în 5 minute la spital și au stins flăcările de pe etajul 2 al unității sanitare în aproximativ 20 de minute.

150 de pompieri au intervenit la fața locului, dar era deja prea târziu pentru pacienții aflați în saloanele de pe secția de Terapie Intensivă.

Citiți și: Cadrele medicale avertizează: "Tragedia de la Spitalul Județean Neamț se poate repeta în orice spital din țară"

×
Subiecte în articol: plangere daune incendiu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close