Antena 3 Actualitate PDL cere Guvernului să reanalizeze tot sistemul fiscal ”făcut pe picior”

PDL cere Guvernului să reanalizeze tot sistemul fiscal ”făcut pe picior”

de L.D.    |    03 Feb 2013   •   17:43
PDL cere Guvernului să reanalizeze tot sistemul fiscal ”făcut pe picior” Foto: Agerpres

Fostul premier Theodor Stolojan a declarat că PDL solicită Guvernului să revadă tot sistemul fiscal, "care a fost făcut pe picior" şi să îndeplinească angajamentele luate prin acordul cu FMI, scrie Mediafax.
"Cerem Guvernului să revadă tot acest sistem fiscal, care a fost făcut pe picior, în grabă, fără să aibă fundamentare corectă. Acest sistem fiscal este un sistem care distruge clasa de mijloc şi care afectează foarte mult mediul de afaceri. (...) Îi cerem Guvernului să îndeplinească angajamentele pe care şi le-a asumat prin acordul cu FMI! Deci, ce nu a făcut în nouă luni acest guvern să facă în trei luni!", a precizat Stolojan.

El a arătat că situaţia economică nu prezintă nicio speranţă în acest an, că USL "continuă demagogia" şi că anul 2013 poate fi caracterizat drept "a da cu o mână şi a lua cu trei", prin creşterea poverii fiscale şi blocarea proiectelor mari energetice.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close