Antena 3 CNN Actualitate Pentru români e "Vinerea Neagră". Află totul despre fenomenul importat 100% din SUA

Pentru români e "Vinerea Neagră". Află totul despre fenomenul importat 100% din SUA

Pentru români e "Vinerea Neagră". Află totul despre fenomenul importat 100% din SUA
Sursa foto: Foto: a1.ro
de O.P.    |    25 Noi 2011   •   10:27

Inspirate de un eveniment de shopping cunoscut la nivel mondial, mai multe magazine din România au lansat vineri dimineaţă Black Friday.

Cumpărătorii vor avea parte de reduceri de pana la 60% la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, dar si muzică, filme sau jucării. Tradiţia este originară din Statele Unite, unde a devenit un fenomen naţional.

Cum se întâmplă în SUA vs. cum se întâmplă la noi

- În Statele Unite Vinerea Neagră este marcată de reduceri substanţiale la TOATE produsele din magazine: de la electrocasnice, la haine, încălţăminte, produse de igienă sau parfumuri. Reducerile pornesc de la 20% şi ajung la 90%.

- Milioane de oameni gonesc pur şi simplu prin magazine pentru a cumpăra cadoul perfect pentru cei dragi. Mulţi se aşează chiar cu o seară înainte la coadă, în faţa magazinelor pe care urmează să le ia cu asalt.

- Acest eveniment are loc în fiecare an, în ultima vineri din luna noiembrie, înainte de sărbătorile de iarnă.

- În România, din dorinţa de a copia tradiţia americană, mai multe magazine de electronice şi electrocasnice au anunţat pe internet reduceri de până la 60%. Chiar şi aşa, mii de români au accesat site-urile respective pentru a cumpăra produsele aflate la promoţie.

 





×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close