Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii la casa bărbatului care ar fi aruncat cadavrul unei femei în saci, pe câmp. Au fost găsite pete de sânge

Percheziţii la casa bărbatului care ar fi aruncat cadavrul unei femei în saci, pe câmp. Au fost găsite pete de sânge

Pete de sânge au fost descoperite în casa cetăţeanului turc care a devenit principalul suspect în cazul crimei de pe autostrada București-Pitești, acolo unde o femeie de 38 de ani din Capitală a fost găsită tranşată, pe câmp.

de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Apr 2024   •   16:44

Mirela, care lucra ca damă de companie, şi-a anunțat sora că urmează să meargă la o întâlnire, înainte de dispariție.

Polițiștii și mascații au descins în cartierul Rahova, unde presupusul criminal a transformat o fabrică de mobilă într-o fortăreață, împânzită cu zeci de camere de supraveghere. 

Este desfășurare de forțe în Sectorul 5 al Capitalei: mașini de poliție și jandarmi au blocat o întreagă stradă, în timp ce oamenii legii fac percheziții la persoana despre care ei cred că ar fi principalul suspect în cazul femeii de 38 de ani, ucisă, tranșată și aruncată pe un câmp din apropierea autostrăzii București-Pitești.

Vecinii cetățeanului turc, bănuit de crimă, recunosc că se tem de individ.

Potrivit vecinilor, acest cetățean turc aduce frecvent femei în locuința sa și are un comportament agresiv față de copiii din cartier, pe care i-ar fi amenințat cu briceagul sau cu bâta.

Între timp, apar informații noi în cazul crimei. Femeia găsită moartă ar fi fost bătută şi amenințată cu moartea de iubit, cu două săptămâni înainte de dispariție.
Victima ceruse şi două ordine de protecție împotriva iubitului, dar apoi și-a retras plângerile.

Cu toate acestea, individul nu este principalul suspect al polițiștilor care merg acum pe altă pistă.

Sora femeii ucise a fost audiată de procurori şi poliţişti şi a povestit când a văzut-o pentru ultima dată.

"Nu vreau să dau detalii, totul este în anchetă. Este în anchetă cazul, aştept şi eu un răspuns. Nu ştiu nimic, n-am nicio informaţie. Nu vreau să dau detalii.
Am fost audiată şi atâta tot. Nu vreau decât să aflu un răspuns, nu vreau să dau informații, nu am niciun indiciu. Nimic altceva.

Când a plecat, a plecat de bunăvoie, nu a plecat supărată. Am primit un telefon să îmi spună că mai întârzie şi atât. După 24 de ore de la momentul dispariției am anunțat", a declarat sora victimei.

Cadavrul femeii a fost găsit pe un câmp din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în localitatea Olteni, din județul Dâmbovița.

Incidentul a fost semnalat prin 112.

×
Subiecte în articol: perchezitii turc cadavru camp Olteni
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close