Antena 3 CNN Actualitate Persoanele care au furat un cadavru din incinta unui spital constănţean nu vor răspunde penal

Persoanele care au furat un cadavru din incinta unui spital constănţean nu vor răspunde penal

Persoanele care au furat un cadavru din incinta unui spital constănţean nu vor răspunde penal
19 Oct 2008   •   17:07

Poliţiştii constănţeni au anunţat că nu vor declanşa o anchetă după ce un cadavru a fost furat de membrii familiei sale la câteva minute după declararea decesului. Cazul este însă cercetat de reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa care vor să găsească vinovaţii. Poliţiştii susţin că fapta nu ar fi de natură penală, pentru că mortul a ajuns la rude şi nu la cineva din afara familiei.
În tot scandalul, singurul care ar putea avea de suferit este paznicul spitalului, care ar putea fi sancţionat în urma unei anchete interne. Şeful Autorităţii de Sănătate Publică din Constanţa spune însă că răspunderea revine în egală măsură personalului medical inferior, de supraveghere, dar şi celor care asigurau paza.
În urmă cu două zile familia unui bărbat, declarat mort la Spitalul de Urgenţă din Constanţa, a furat cadavrul acestuia, la scurt timp după declararea decesului. Rudele bărbatului decedat au promis că-l vor aduce înapoi pentru efectuarea necropsiei. Deşi au revenit la spital pentru completarea unor formulare, nu au înapoiat încă trupul neînsufleţit.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Spitalul de Urgenta
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close