Antena 3 CNN Actualitate Ploi şi vijelii, în mai multe zone din ţară: Furtunile au smuls copaci şi au dat traficul peste cap (VIDEO)

Ploi şi vijelii, în mai multe zone din ţară: Furtunile au smuls copaci şi au dat traficul peste cap (VIDEO)

Ploi şi vijelii, în mai multe zone din ţară: Furtunile au smuls copaci şi au dat traficul peste cap (VIDEO)
Sursa foto: Copaci
24 Iun 2009   •   09:03

Ploi şi vijelii, marţi seară, în nord-estul ţării. O furtună puternică a măturat oraşul sucevean Rădăuţi. Drumul Naţional 2H, dar şi circulaţia feroviară au fost blocate, iar vântul a smuls mai mulţi copaci şi acoperişuri.

Probleme au fost şi în alte zone din ţară. În Sinaia, străzile au fost acoperite de ape în urma ploilor torenţiale, iar în judeţul Bistriţa Năsăud două sate au fost inundate de apele scurse de pe versanţi.

Municipiul Radăuţi a fost lovit de o vijelie puternică. Zeci de arbori au fost pur şi simplu scoşi din pământ sau rupţi de vântul puternic. Şi acoperişurile mai multor blocuri sau case din oraş au fost distruse. Drumul Naţional 2H a fost blocat de câţiva stâlpi de electricitate care au căzut pe şosea. Circulaţia trenurilor a fost şi ea afectată.

În judeţul Bistriţa Năsăud, două sate au fost acoperite de apele venite de pe versanţi în urma unei ruperi de nori. Viiturile au distrus complet grădinile localnicilor.

Şi în Sinaia, străzile au fost acoperite de ape în urma ploilor torenţiale. Apa a curs în şuvoaie de pe versanţi, iar după câteva minute pe DN1 s-a creat un adevărat râu.

Ploaia nu a creat probleme numai pe şosele, ci şi în casele oamenilor. O familie s-a trezit cu mai multe camere inundate.

Ploile puternice au ajuns şi în judeţul Maramureş, unde au făcut prăpăd.



Antena 3


×
Subiecte în articol: ploi vijelii viituri inundatii
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close