Antena 3 CNN Actualitate "Poftă bună" la corn cu aţă! Asta au primit copiii unei grădiniţe din Bucureşti

"Poftă bună" la corn cu aţă! Asta au primit copiii unei grădiniţe din Bucureşti

"Poftă bună" la corn cu aţă! Asta au primit copiii unei grădiniţe din Bucureşti
Sursa foto: Foto: iasiciteste.ro
21 Sep 2012   •   07:24

Un copiI care învaţă la o grădiniţa din Capitală a primit cornuri cu aţă în aluat. Educatoarele au observat la timp că în produsele alimentare există fibre textile şi au sesizat autorităţile. Reprezentanţii firmei care a câştigat licitaţia pentru distribuţia produselor dau vina pe utilajele care transportă aluatul.

Cornurile au fost livrate pentru prima dată în acest an şcolar. Educatoarele au observat, însă, prin ambalajul transparent că produsele nu sunt în regulă.

Cinci cornuri au fost trimise către autoritatea sanitară, iar rezultatul analizelor a fost clar. Cornurile conţineau urme de material textil.

Părinţii sau bunicii copiilor nu s-au speriat de faptul că meniul de la şcoală era necorespunzător. Firma care a livrat cornurile câştigase pentru prima dată licitaţia în sectorul 2. Contractul a fost reziliat între timp.

Reprezentanţii firmei dau vina pe utilaje, care ar fi noi. În aceste condiţii, puful benzii care transportă aluatul de la un proces la altul s-ar fi lipit de cocă şi astfel ar fi ajuns în farfuria micuţilor. Oamenii spun că sănătatea copiilor nu ar fi fost pusă în pericol.




×
Subiecte în articol: educatoare
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close