Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre moartea Sharei: Polițistul ajuns la fața locului dă like-uri pe Facebook în timp ce eleva este resuscitată

Noi detalii despre moartea Sharei: Polițistul ajuns la fața locului dă like-uri pe Facebook în timp ce eleva este resuscitată

Ultimele clipe din viața Sharei, eleva olimpică de 16 ani, din București, care și-a pierdut viața în casa iubitului din Neamț, au fost făcute publice.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Dec 2023   •   12:27

Imaginile surprind momentele în care Shara, alături de tânărul pe care îl cunoscuse pe internet, urcă scările și intră, relaxați, în camera tânărului. Timp de câteva ore, cei doi rămân în cameră. Însă, puțin după miezul nopții, un zgomot, asemănător unei căzături, se aude din cameră.  

Tânărul poate fi observat ieșind agitat din cameră și mergând la parter unde își alertează părinții. Aceștia sună imediat la 112, iar, în scurt timp, apar salvatorii.  

Echipajul medical merge imediat la fata care se zbate între viață și moarte și încearcă să o resusciteze.  

Însă nu toată lumea este la fel de agitată. Unul dintre agenții de poliție sosiți la fața locului poate fi observat cum stă liniștit pe o canapea și dă like-uri pe rețelele sociale în timp ce medicii fac tot posibilul să îi salveze viața Sharei.  

Citește și: Ultimele clipe din viața Sharei au fost filmate! Eleva de 16 ani s-a prăbușit în camera iubitului ei, din Neamț

”În camera alăturată cineva se zbate între viață și moarte și tu stai și scrollezi pe rețele de socializare. Mi se pare lipsit de umanitate”, spune tatăl Sharei.  

Imaginile au dus la deschiderea unei anchete disciplinare. Doi ofițeri și patru agenți sunt cercetați pentru neglijență în serviciu. 

”Tu, ca polițist, în loc să stai pe Facebook, ar fi trebuit să securizezi perimetrul, să începi să iei detalii, trebuia să vii acolo să vezi dacă nu a fost vorba de o ucidere din culpă sau poate un omor”, a explicat și avocatul Adrian Cuculis, potrivit Observator

Shara avea droguri în sânge

Echipajul medical sosit în casa din Dumbrava Roşie a constatat că eleva avea hemoragie puternică în zona genitală, iar ulterior, în urma necropsiei, expertiză care a stabilit cauza morții, medicii au descoperit că tânăra prezenta ruptură de vagin.

Tot la necropsie, medicii legişti au descoperit, în urma testelor toxicologice, că eleva de 16 ani avea droguri în sânge, respectiv o intoxicaţie cu metcatinonă, un drog sintetic folosit ca alternativă la metamfetamină, cunoscut şi sub numele de efedronă.

După tragedie, Matteo Gabor a fost reţinut de procurorii DIICOT alături de doi traficanţi de droguri pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc.

×
Subiecte în articol: Shara politist eleva moarte
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close