Antena 3 Actualitate Poliţiştii bucureşteni au destructurat o reţea de falşi taximetrişti care jefuiau clienţi

Poliţiştii bucureşteni au destructurat o reţea de falşi taximetrişti care jefuiau clienţi

de G.S.    |    01 Apr 2012   •   19:54
Poliţiştii bucureşteni au destructurat o reţea de falşi taximetrişti care jefuiau clienţi
Sursa foto: Foto: newz.ro

Gândiţi-vă de două ori înainte să vă urcaţi în primul taxi care vă iese în cale. La volan ar putea fi un fals taximetrist care vă poate lăsa şi în drum, şi cu buzunarele goale. Poliţiştii au pus mâna pe câţiva astfel de indivizi, care îşi racolau victimele din centrul vechi al Capitalei.

Practicau tarife de două ori mai mari, dublau sau triplau suma afişată pe aparatul de taxat cu celebra "maimuţă", iar la destinaţie, chiar îşi băteau clienţii ca să le ia banii.

Poliţiştii au ajuns la ei dupa ce în urma cu doua luni un barbat a depus plângere la secţie pentru tâlharie.

Bărbatul s-a urcat în taximetru chiar în faţa Băncii Naţionale, în centrul vechi al Capitalei. A vazut preţul afişat pe uşa, de 3,5 lei, însă nu s-a gândit ca ar putea plăti mult mai mult.

Poliţiştii spun ca banda de piraţi acţiona în toata Capitala, mai ales noaptea. La percheziţii, anchetatorii au gasit şi 3 taximetre "dotate" cu însemnele unor firme de taxi, maimuţe pentru aparatele de taxat şi placuţe cu licenţe pentru taximetrie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close