Antena 3 CNN Actualitate Ponta: 6 victime ale accidentului din Franţa au fost externate, 12 rămân în stare gravă

Ponta: 6 victime ale accidentului din Franţa au fost externate, 12 rămân în stare gravă

Ponta: 6 victime ale accidentului din Franţa au fost externate, 12 rămân în stare gravă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Sep 2012   •   23:58

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică seară, că şase dintre victimele accidentului din Franţa au fost externate, dar 12 persoane rămân încă în stare gravă.
   
"Viaţa celor 12 este în mâna medicilor", a spus Ponta la Realitatea TV, care a adăugat că alţi 20 de accidentaţi sunt în afara pericolului.
   
Şi MAE a anunţat, printr-un comunicat, că, în acest moment, Consulatul General al României la Marsilia este în legătură cu reprezentanţii firmei transportatoare şi, împreună cu autorităţile locale, fac demersuri pentru repatrierea cetăţenilor români implicaţi în accident, care au fost externaţi, respectiv 6 persoane până în prezent.
   
Concret, în apropierea locului unde a avut loc accidentul este pregătit pentru a prelua cetăţenii români un autocar pus la dispoziţie de firma transportatoare, care va pleca în această seară în România.
   
MAE menţionează că toţi cetăţenii români care au avut de suferit de pe urma acestui eveniment primesc în acest moment îngrijiri medicale de specialitate în 9 spitale din 6 localităţi.
   


×
Subiecte în articol: Victor Ponta premierul Romaniei
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close