Antena 3 Actualitate Ponta: Am luat deja măsuri în Vrancea împotriva viiturilor, nu doar acolo sunt probleme

Ponta: Am luat deja măsuri în Vrancea împotriva viiturilor, nu doar acolo sunt probleme

de M.Z.    |    30 Mai 2012   •   21:14
Ponta: Am luat deja măsuri în Vrancea împotriva viiturilor, nu doar acolo sunt probleme
Sursa foto: Foto: Agerpres

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că au fost luat deja măsurile necesare referitoare la decretarea stării de alertă în şase localităţi din judeţul Vrancea, el subliniind că nu acolo sunt probleme şi că există mai multe râuri care au depăşit cotele de avarie.

"Am luat deja măsuri. Domnul ministru Dobre şi doamna ministru Plumb m-au informat de altfel şi în timpul şedinţei de Guvern. Nu doar acolo sunt probleme, sunt mai multe râuri importante care au depăşit cotele de avarie", a spus Ponta, potrivit Mediafax.

"Avem pregătit tot sistemul de intervenţie. Dacă va fi nevoie de prezenţa mea, voi merge şi eu acolo. Cel puţin deocamdată, mulţumim lui Dumnezeu, nu au fost victime omeneşti", a adăugat Ponta.

El a precizat că pagube materiale sunt mai  uşor de suportat decât victimele omeneşti.

Premierul a spus că eventualele pagube materiale vor fi acoperite din fondul de rezervă al Guvernului.

Ministerul Administraţiei şi Internelor a aprobat, miercuri, declararea stării de alertă în şase comune din Vrancea, în urma codurilor de inundaţii emise de meteorologi.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close