Antena 3 CNN Actualitate Popoviciu: Dacă eram capabil să ordon arestarea lui Becali, o făceam de când mi-a făcut plângere

Popoviciu: Dacă eram capabil să ordon arestarea lui Becali, o făceam de când mi-a făcut plângere

Popoviciu: Dacă eram capabil să ordon arestarea lui Becali, o făceam de când mi-a făcut plângere
Sursa foto: Puiu Popoviciu
03 Apr 2009   •   19:32

Scandalul din jurul arestării lui George Becali a fost legat, încă de la începutul declanşării sale, de un alt scandal, izbucnit recent, acela în care este implicat omul de afaceri Puiu Popoviciu. Acesta a fost reţinut de DNA pentru 24 de ore, pe baza unei plângeri, depuse de Gigi Becali, care a rămas nesoluţionată. Alături de el au mai fost reţinuţi şi şeful DGIPI, Cornel Şerban şi şeful Diviziei de Operaţiuni, Petre Pitcovici.

Puiu Popoviciu, despre care s-a bănuit că se află în spatele arestării lui Gigi Becali, a negat acuzaţiile. El a declarat jurnaliştilor revistei Q Magazine că este într-adevăr într-o competiţie cu Becali, dar ?aceasta este pe cifra de afaceri, nu pe libertate?.

?Dacă eram capabil să ordon arestarea lui Becali, aşa cum se insinuează, aş fi făcut-o de când mi-a facut plângere, nu acum. Este aberant să crezi că un om se poate substitui unor instituţii ale statului sau unor probe juridice?, susţine Puiu Popoviciu.

De asemenea, el declară că are încredere în Justiţia din România care, cel puţin în cazu său, ?şi-a demonstrat independenţa?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Puiu Popoviciu Gigi Becali
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close