Antena 3 CNN Actualitate Președintele CJ Gorj cere anchetarea activității mamei bătăușei de la Târgu Jiu

Președintele CJ Gorj cere anchetarea activității mamei bătăușei de la Târgu Jiu

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a vorbit, sâmbătă, în exclusivitate, în emisiunea "Descoperiți", de la Antena 3, despre cazul agresiunilor comise de mai mulți minori în Targu Jiu. Șeful CJ Gorj a declarat că au fost făcute deja anchete sociale la familiile tuturor copiilor implicați în agresiunea asupra fetei de 13 ani.

Președintele CJ Gorj cere anchetarea activității mamei bătăușei de la Târgu Jiu
de Dan Gabor    |    13 Sep 2020   •   00:25

Cosmin Popescu cere anchetarea activității mamei bătăușei, care lucrează de ani de zile la Protecția Copilului.

"Vorbesc în primul rând în calitate de părinte și nu neapărat în calitate de președinte al Consiliului Județean Gorj. Consider că astfel de comportamente nu pot fi tolerate. Din păcate, se întâmplă din ce în ce mai des. (...) Ca să nu fie niciun dubiu, voi cere o anchetă externă care să vină la Gorj să facă o analiză clară a ceea ce se întâmplă și, poate, această analiză să stea la baza unei strategii sau unui mod de lucru pentru viitor, pentru că aceste lucruri se întâmplă din ce în ce mai des.

Acestă anchetă trebuie să ne spună clar ce trebuie să facem noi ca instituții, ca familie, ca unități școlare, ca media, ca societate în general", a spus Cosmin Mihai Popescu.

Șeful CJ Gorj a precizat că sunt deja făcute anchete sociale la familiile tuturor copiilor implicați în agresiune.

 

×
Subiecte în articol: Descoperiți Târgu Jiu agresiune
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close