Antena 3 CNN Actualitate Preşedintele Traian Băsescu a fost fluierat şi huiduit înaintea discursului de Ziua Marinei (VIDEO)

Preşedintele Traian Băsescu a fost fluierat şi huiduit înaintea discursului de Ziua Marinei (VIDEO)

Preşedintele Traian Băsescu a fost fluierat şi huiduit înaintea discursului de Ziua Marinei (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
15 Aug 2010   •   10:51

Preşedintele Traian Băsescu a fost fluierat şi huiduit, duminică, în momentul în care a mers la tribuna amenajată pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanţa pentru a-şi susţine discursul cu ocazia Zilei Marinei.

Înainte ca şeful statului să îşi înceapă discursul, oamenii au început să fluiere şi să huiduie. Traian Băsescu nu a părut afectat, a salutat imperturbabil militarii forţelor navale romane şi i-a dat drept exemplu de solidaritate.

După ce şeful statului şi-a încheiat discursul, episodul s-a repetat: huiduieli şi fluierături.

A fost modul constănţenilor de a-şi arăta nemulţumirea pentru modul în care este condusă ţara.

Este pentru prima oară când Traian Băsescu este huiduit în timpul unui eveniment oficial.

Referitor la eveniment, şeful statului a spus că, în opinia sa, Ziua Marinei este ziua bărbatului, a oamenilor care ştiu, la bordul navelor, să fie solidari.

Manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei Române, la 150 de ani de la înfiinţarea Forţelor Navale Române moderne, au început la ora 09.55, când preşedintele Traian Băsescu a fost întâmpinat de Garda de Onoare.

Sunt prezenţi la manifestări şi ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, precum şi oficialităţi militare şi civile, iar la ceremonii participă aproximativ 3.000 de persoane.

Ziua Marinei Române este sărbătorită în fiecare an la 15 august, odată cu sărbătorirea Sfintei Marii - Praznicul Adormirii Maicii Domnului, de mai bine de un secol.



Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close