Antena 3 CNN Actualitate Presupusul criminal al educatoarei din București, judecat pentru patru capete de acuzare

Presupusul criminal al educatoarei din București, judecat pentru patru capete de acuzare

Juristul de 44 de ani din București, acuzat că și-a ucis soția educatoare, este cercetat acum pentru patru infracțiuni, printre care și omor calificat. În această dimineață, bărbatul a ajuns în fața procurorilor.

Presupusul criminal al educatoarei din București, judecat pentru patru capete de acuzare
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Aug 2021   •   16:49

Reporterul Antena 3 Roxana Ciucă a urmărit evoluția acestui caz și a aflat că bărbatul este cercetat acum, printre altele, și pentru tâlhărie calificată:

„Acesta a fost scos astăzi din arestul Poliției Centrale și dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. I s-au adus la cunoștință trei aspecte importante: că s-a extins urmărirea penală pe numele său pentru mai multe infracțiuni, din omor în omor calificat, tâlhărie calificată și accesare fără drept de sisteme informatice și fraudă, pentru că a scos niște bani de pe cardurile soției sale, pe care mai apoi le-a furat. A fost de acord să fie dus la expertiză și a semnat pentru asta. Anchetatorii vor să vadă dacă a avut sau nu discernământ.

La sfârșitul săptămânii va ajunge la Curtea de Apel București pentru că, spune el, este nevinovat și își dorește să fie cercetat în arest la domiciliu.

Tot aproape de finalul săptămânii așteptăm finalizarea anchetei de la Poliția Capitalei și ca raportul să ajungă la Lucian Bode.”, a transmis Roxana Ciucă.

×
Subiecte în articol: criminal educatoare București
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close