Antena 3 CNN Actualitate Ucigașul educatoarei din București, arestat preventiv pentru 30 de zile. Avocată: ”Spunea că este supărat”

Ucigașul educatoarei din București, arestat preventiv pentru 30 de zile. Avocată: ”Spunea că este supărat”

Bărbatul bănuit că a ucis-o pe educatoarea din București a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a declarat avocata acestuia pentru Antena 3. Între timp, arma crimei a fost găsită în mașina soțului educatoarei, iar analiza ADN a confirmat că era sângele ei.

Ucigașul educatoarei din București, arestat preventiv pentru 30 de zile. Avocată: ”Spunea că este supărat”
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Aug 2021   •   11:53

Avocata presupusului criminal spune că bărbatul va fi supus unei expertize medico psihiatrice pentru a se afla dacă sănătatea psihică îi este afectată.

„În fața organelor de cercetar penală, cât și în fața instanței, inculpatul  Faur Valentin s-a prevalat de dreptul la tăcere, de dreptul de a nu da nicio declarație. Ce vă pot spune este că împotriva acestuia s-a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, începând cu data de 17 august 2021 până la 15 septembrie 2021. Din discuțiile cu acesta, mi-a creat convingerea că ridică semne de întrebare cu privire la starea sănătății psihice, însă o expertiză medico psihiatrică în acest caz va elucida și acest aspect.

Spunea că este supărat. Întrebat fiind de ce este supărat acesta spunea că de situația în care s-a ajuns, declara că au fost probleme de natură conflictuală în familie, au fost emise mai multe ordine de restricție împotriva clientului meu, însă victima și le-a retras. Nu cunoaște motivele pentru care aceasta a renunțat la ordinele de protecție. Era gelos. Spunea că insista să se împace, însă aceasta refuza vehement orice dialog, motivat de faptul că aduce mai puțini bani în casă.

Nu știm dacă dumnealui a săvârșit această crimă, dar cert este că avea cheile de la imobil, a intrat cu acordul soției.”

Întrebată dacă bărbatul regretă fapta pentru care este acuzat, avocata a precizat că acesta ”regretă situația în care se află.”

×
Subiecte în articol: ucigas educatoare arestat
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close