Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a PSD, după ședința CSAT: Iohannis se cere suspendat

Prima reacție a PSD, după ședința CSAT: Iohannis se cere suspendat

Prima reacție a PSD, după ședința CSAT: Iohannis se cere suspendat
Sursa foto: foto: captura Antena 3
28 Dec 2018   •   17:28

Ultima confruntare Dăncilă-Iohannis din acest an a dus într-o nouă fază scandalul politic dintre Preşedintele ţării şi Guvern. 

Klaus Iohannis este acuzat de şeful Guvernului că semnează decrete care încalcă legea. Şedinţa Consiliului Suprem de apărare a Ţării a ajuns loc de confruntare la nivel înalt.

Preşedintele acuză Executivul de incompetenţă, premierul acuză Preşedintele că blochează activitatea Guvernului, că blochează două ministere importante care au de gestionat dosare importante după 1 ianuarie, când România preia preşedinţia Consilului Uniunii Euroopene. Mai mult, Viorica Dăncilă vorbeşte despre un scenariu pus în practică de ceva vreme.

Citește și Președintele Klaus Iohannis, după ședința CSAT: Am respins propunerea PSD pentru șefia Armatei. E o nouă dovadă de incompetență!

Codrin Ștefănescu a intervenit vineri seară, la Antena 3 și a prezentat situația din punctul de vedere al Partidului Social Democrat.

”Iohannis nu mai poate fi lăsat la infinit. Azi a încălcat deliberat legea și ne pune într-o situație foarte complicată, mai ales în ochii partenerilor noștri NATO. Lumea cere lămuriri. Președintele își bate joc, nu ține seama de cetățenii care l-au votat, nu ține cont de Guvern, acționează cu ranchiună politică. El ne-a transmis un mesaj: Suspendați-mă”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Citiți și Ministrul Apărării îi răspunde lui Iohannis: „Toate propunerile mele pentru preluarea conducerii Statului Major al Apărării au fost respinse de președinte, fără argumente”

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close