Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Sângeorz-Băi care şi-a umilit fata, înregistrat din nou cum îşi înjură familia. Copiii plâng, bărbatul ţipă la ei

Primarul din Sângeorz-Băi care şi-a umilit fata, înregistrat din nou cum îşi înjură familia. Copiii plâng, bărbatul ţipă la ei

Apar noi înregistrări cu comportamentul violent al primarului Traian Ogâgău, cel care şi-a filmat fiica dezbrăcată în genunchi şi a obligat-o să stea cu mâinile ridicate, spunându-i să-şi ceară scuze pentru ceva ce făcuse. De data aceasta, într-o filmare audio, acelaşi bărbat ţipă la doi copii care plâng, trânteşte lucruri prin casă şi îşi înjură familia.

Primarul din Sângeorz-Băi care şi-a umilit fata, înregistrat din nou cum îşi înjură familia. Copiii plâng, bărbatul ţipă la ei
de Claudia Popovici    |    17 Sep 2020   •   16:20

Înregistrarea audio, difuzată în mediul on-line de adevărul.ro, arată teroarea în care trăiesc membrii familiei primarului din localitatea bistriţeană Sângeorz-Băi. Traian Ogâgău este înregistrat cum ţipă la o femeie şi doi copii care se află într-o cameră, cel mai probabil fosta soţie şi copiii lui. „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”, se aude în înregistrare.

Bărbatul extrem de nervos aruncă tot felul de înjurături şi nu ţine cont că se află în încăpere cu doi copii mici. Vocile acestora sunt aproape de sursa care a înregistrat scandalul, probabil un telefon, semn că fie ei, fie fosta soţie l-au înregistrat pe bărbat, sătui de terorile la care au asistat de-a lungul timpului.

La un moment dat, Ogâgău începe să ţipe, în plan îndepărtat: "Tot, pregătit frumos, şi cu mine-ai încheiat! Ordinară şi penală ce eşti! Stai că te ... (ininteligibil). Aia-i lege. Exact ce meritai, aia ai să ai! (...) Îmi pare bine că ţi-am dat un pumn... un picior în cap ca la o minge”.

Primarul violent, exclus din PNL

După ce în spaţiul public a apărut prima înregistrare, una video, în care Traian Ogâgău îşi umileşte fata, punând-o să stea dezbrăcată cu mâinile sus, primarul a fost exclus din PNL.

„Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal. Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit.", a declarat președintele filialei PNL din Bistriţa Năsăud.

Și premierul Ludovic Orban, președintele PNL, s-a delimitat de Ogâgău, susținând, joi, într-o declarație făcută la Constanța, că nu a văzut filmulețul făcut public și că primarul de la Sîngeorz nu este candidatul liberalilor: ”Credeți că eu pot să urmăresc fiecare candidat? Nu e candidatul nostru, e candidat independent”

Citeşte şi: Începe ancheta poliţiştilor în cazul primarului care s-a filmat în timp ce îşi umilea fetiţa minoră

Traian Ogâgău, 44 de ani, este la primul mandat în fruntea oraşului-staţiune Sângeorz-Băi, din judeţul Bistriţa Năsăud. Potrivit ziardebistriţa.ro, Traian Ogâgău a candidat pentru prima dată la funcţia de primar al oraşului în 2008.

La câteva luni de la preluarea mandatului de primar, Traian Ogâgău era descris drept cel mai excentric primar din Bistriţa-Năsăud. Odată instalat la primărie, acesta a cumpărat cu 15.000 de euro un birou lucrat manual care a aparţinut Elenei Ceauşescu, nota Adevărul. De asemenea, numele său a fost vehiculat în mai multe dosare, fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare, dar și la 80 de ore de muncă în folosul comunității, în propria primărie.

×
Subiecte în articol: primar familia
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close