Antena 3 CNN Actualitate Primarul din Sângeorz-Băi, filmat în timp își umilește fiica dezbrăcată, pusă să stea în genunchi

Primarul din Sângeorz-Băi, filmat în timp își umilește fiica dezbrăcată, pusă să stea în genunchi

Primarul din Sângeorz-Băi a filmat momentul în care își umilește fiica dezbrăcată, pe care a pus-o să stea în genunchi și cu mâinile ridicate deasupra capului, minute în șir, timp în care fetița este pusă să repete că va fi cuminte și că nu își va mai face părinții de râs.

Primarul din Sângeorz-Băi, filmat în timp își umilește fiica dezbrăcată, pusă să stea în genunchi
de Alin Tarnovschi    |    16 Sep 2020   •   12:01

Imaginile greu de privit au fost blurate din motive lesne de înțeles. Pe acestea se poate observa cum bărbatul și-a obligat fiica să stea dezbrăcată, în genunchi, și cu mâinile deasupra capului.

Totodată, copila este pusă să repete mai multe propoziții pe care tatăl ei i le spune.

"Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata", "O să fac exerciții și o să învăț", "Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun" sau "Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta", sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

Primarul nu a fost impresionat nici de lacrimile și suspinele fiicei sale, continuând să îi repete ce trebuie să spună ca o formă de pedeapsă.

"Nimeni nu poate să ne spună cum să ne creștem copiii"

După ce a fost contactat de reporterii Antena 3 cu privire la imaginile îngrozitoare, primarul din Sângeorz-Băi a postat un mesaj pe Facebook prin care a reamintit tuturor cât de mult își iubește fiica.

"La mulți ani îi spun aproape în fiecare zi.

Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm.

Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă NIMENI, dar NIMENI nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc.

Un an nou școlar plin de realizări îți doresc iubirea mea și vouă tuturor copiilor, iar părinților sănătate și răbdare!", se arată în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Sângeorz-Băi
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close