Antena 3 CNN Actualitate Primele imagini din Căminul Groazei găsit în Sectorul 5 din București! Aparținătorii au aflat de nereguli de la televizor

Primele imagini din Căminul Groazei găsit în Sectorul 5 din București! Aparținătorii au aflat de nereguli de la televizor

Un nou Cămin al Groazei, care funcționa fără licență, a fost găsit, sâmbătă, 15 iulie, în Sectorul 5 din București. Iată primele imagini din centrul de seniori.

Primele imagini din Căminul Groazei găsit în Sectorul 5 din București! Aparținătorii au aflat de nereguli de la televizor
de Georgiana Adam    |    15 Iul 2023   •   18:24

Încă un azil care funcţiona fără avize a fost descoperit în Sectorul 5 din București! Poliţişti, pompieri, medici dar şi reprezentanţii primăriei de sector au descins acolo.

Au găsit peste 20 de bătrâni care stăteau într-un miros insuportabil, spune edilul Sectorului 5. După ce vor primii îngrijiri medicale, bătrânii o să fie duşi la două spitale din Capitală. Asta în timp ce patronul azilului dă explicaţii autorităţilor.

Citește și: Prefectul Capitalei, la ieșirea din Centrul Groazei găsit în Sectorul 5: “Nu puteți să vă dați seama cum miroase acolo / Mâncarea a fost pusă pe jos”

"Suntem nedumeriți acum că vrea să o ia pe mamaie să o ducă la spital. Eu nu știam nimic. Am venit decât în vizită. Este internată de doi ani și jumătate. A internat-o vărul meu.

Eu sunt aparținătoarea. Veneam să-i aduc un pachet și să vorbesc cu ea. Erau condiții bune, nu am ce să comentez la adresa lor.", a spus nepoata unei bătrâne cazate în centru.

Aceasta a ajuns la fața locului după ce a aflat de la televizor despre control.

Citește și: "Nici într-un WC public nu miroase așa": Un nou Cămin al Groazei, găsit în Sectorul 5 de Cristian Popescu Piedone și prefectul Capitalei

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close