Antena 3 CNN Actualitate Programul "Litoralul pentru toți" oferă reduceri deosebite pentru turiști. Perioada în care românii pot beneficia de tarife mai mici la cazare

Programul "Litoralul pentru toți" oferă reduceri deosebite pentru turiști. Perioada în care românii pot beneficia de tarife mai mici la cazare

Începând cu data de 3 mai, mii de turiști vor putea beneficia de reducerile oferite în cadrul programului "Litoralul pentru toți".

Programul "Litoralul pentru toți" oferă reduceri deosebite pentru turiști. Perioada în care românii pot beneficia de tarife mai mici la cazare
Sursa foto: Getty Images I AleksandarGeorgiev
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2023   •   19:09

Programul "Litoralul pentru toți" este destinat turiștilor care doresc să-și petreacă vacanța la mare în afara sezonului de vârf, când stațiunile și plajele sunt mai puțin aglomerate, dar încălzite de soare.

Programul presupune reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururi de șase nopți.

"Litoralul pentru toți" se desfășoară în două etape: între 3 mai și 20 iunie, respectiv între 1 septembrie și 15 octombrie.

Programul include hoteluri de 2, 3 și 4 stele din toate stațiunile de pe litoralul românesc.

Citește și: Halkidiki, insula care îmbină perfect relaxarea cu viața culturală și spirituală

Cazarea poate fi achitată și cu ajutorul voucherelor de vacanță.

Printre hotelurile participante la "Litoralul pentru toți 2023" se numără Hotel Modern, Hotel Central și Hotel Voila din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon și Hotel Minerva din Eforie Nord, Hotel Q din Neptun-Olimp, Hotel Dana din Venus și Hotel Corsa din Mangalia, potrivit litoralulromanesc.ro.

Ofertele diferă în funcție de stațiunea în care se află hotelul și de numărul de stele pe care acesta le are.

De exemplu, o noapte de cazare la Hotel Q din Neptun-Olimp, pentru o cameră dublă, costă 151 de lei fără masă inclusă, în timp ce prețul unei nopți de cazare la Hotelul Modern din Mamaia, pentru o cameră dublă, ajunge la 550 de lei și include micul dejun.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close