Antena 3 CNN Actualitate Raed Arafat: Sistemul de urgenţă este viaţa mea!

Raed Arafat: Sistemul de urgenţă este viaţa mea!

Raed Arafat: Sistemul de urgenţă este viaţa mea!
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Ian 2012   •   19:44

Raed Arafat a lansat, astăzi, un apel susţinătorilor SMURD să NU politizeze subiectul şi să nu se lase manipulaţi. Într-un interviu pe care l-a acordat, în exclusivitate echipei Observator a Antenei 1, la ora 17, ÎNAINTE ca şeful statului să retragă Legea Sănătăţii, doctorul Arafat a mărturisit că relaţia sa cu Traian Băsescu este o relaţie cetăţean-preşedinte.

"Imi pare rău că s-a ajuns deja la aceasta fază. Eu oricând voi lucra pentru sistemul de urgenţă. Am lansat un apel către oameni să aibă grijă, pentru că ieşitul în stradă poate duce la instigări, iari acţiunile pot degenera" a dclarat Raed Arafat.

"Îmi doresc să păstram legislaţia de urgenţă actuală, care funcţionează şi este în curs de evoluţie, ca să fie păstrat sub ea tot ceea ce a fost muncit şi să luam în calcul că nu este un sector consumator de fonduri sau unul problemă" a afirmat Arafat pentru Antena 1. 

Arafat a ţinut să sublinieze că, în întreaga sa activitate a fost preocupat de sistemul de urgenţă şi de buna sa funcţionare.

"În viaţa mea nu am întins mâna să iau şpagă, să iau un folos necuvenit sau să fac ceva care să ma pună în rândul corupţilor. Am acţionat mereu corect şi am lucrat efectiv cu un singur scop: sistemul de urgenţă. Asta a fost viaţa mea şi asta este şi viaţa mea de acum" a încheiat medicul Raed Arafat.

 


×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close